banner388

Teknik direktör Markus Gisdol TRANSFER  RAPORUNU SUNDU 

Alman teknik adamın Samsunspor yönetimine bir transfer raporu sunduğu ve bu çerçevede yabancı oyuncuların yanı sıra, gurbetçi futbolcuların da listede yer aldığı öğrenildi.

Teknik direktör Markus Gisdol TRANSFER  RAPORUNU SUNDU 

Alman teknik adamın Samsunspor yönetimine bir transfer raporu sunduğu ve bu çerçevede yabancı oyuncuların yanı sıra, gurbetçi futbolcuların da listede yer aldığı öğrenildi.

28 Kasım 2023 Salı 14:15
Teknik direktör Markus Gisdol  TRANSFER  RAPORUNU SUNDU 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Samsunspor'da Futbol Direktörü Fuat Çapa, transfer yasağı yokmuş gibi çalışmalarına devam ettiklerini ve bu kapsamda teknik direktör Markus Gisdol'dan detaylı bir transfer raporu aldıklarını söyledi. 
Transfer yasağına da değinen Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, "Kesin transfer yasağı aldık gibi bir algı var. Bu doğru değil. Kulübümüz FIFA'nın verdiği karara CAS nezdinde itirazda bulundu" dedi. 

BEKLENEN RAPOR YÖNETİMDE 

'CAS'ın kararı henüz belli olmadı' diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Direktörü Çapa sözlerini şu şekilde tamamladı; "Ama bize gelen bilgiler, başkanımızın bize aktardığı bilgi şu, çalışmalarımız transfer yapılacak yönünde. Bu çalışmayı da yapıyoruz. Hocamızdan aldığımız rapor var. Hocamızın verdiği liste ve scout ekibimizin takip etmiş olduğu oyuncular var. Bu listeleri harmanlayıp başkanımıza vereceğiz. Sonra da görüşmelere başlayacağız".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadirakel 2023-11-28 20:41:38

Bizim scout ekibimiz yapmadimi bu transferleri aldiginiz topcularin icinde ilk onbirde gormedigimiz birsuru oyuncu var scout ekibi bence kimseyi izlemesin sayin gisdol hoca kafasina gore alsin topculari daha faydali olur

Avatar
ASLAN ASLAN 2023-11-28 16:36:26

Bu mesajı yayınlamazsanız ama genede yazayım. Akıl vermeyin para verin diyen ve akşam pazarını bekleyip ucuz sebze meyve alırım diyen kurnaz esnaf zihniyeti yüzünden Samsunsporu spor Tarihinde bu kadar rezil eden başka yönetim (Başkan- İdari yönetim) olmadı.Transfer yasağı var. Bu takim bu haliyle küme düşecek. U19 ve U17 takimindan yeni A takim kurun seneye 5 veya 6 oyuncu bari süper liğ tecrübesiyle lig 1 de oynasin. Çünkü Sadece ara transferde değil, seneyede transfer yasaği var. Bu kadrodan seneye 6 yabanci kalir mi bilmem. Gelen bu seneki yabancilar 1 liğde oynamaz. Başkan para vermesin Kulubü profesyonel KAYYUMA bıraksın. SAMSUNSPOR armasını ATATÜRKlü armayı kendi reklamı için kullanmasın. Teknik ekip ve futbolculara lafım yok. Onların Kalitesi süper liğ için yetersiz. Saygılar.

Misafir Avatar
Bay 2023-11-29 00:35:50 @ASLAN ASLAN

Helal olsun. Aynen katılıyorum.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Meto 2023-11-28 18:51:25

Scout ekibimi, eyvah gene yandık. Kardeşim hocaya bırakın hoca yapsın transferleri. Scout ekibimiz yok bizim.

Avatar
Zafer 2023-11-28 14:38:43

Simdiden devre arasi alacaginiz oyuncularla gorusmus anlasmis olmaniz gerekirdi hic biseyi beceremiyosunuz

Avatar
msn 2023-11-28 14:55:53

transfer şart

Avatar
Mustafa 2023-11-29 08:04:53

Bu yapilanlari yaptik ama tutmadiyla tarif etmek saftirikliktir.Baskanin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum.Boyle professional bir yoneticinin bu kadar ise yaramazi toplamasida tesaduf degildir.isimiz zor bu saatten sonra

Avatar
Mohikan 2023-11-29 10:22:45

Samsunsporun Puan cetvelindeki sıralamadaki yeri varolan kaosu yönetim eksikliğini iyi bir sekilde resmediyor

Avatar
Cem Demir 2023-11-29 06:09:49

ÏnşAllah transfer yasağı gelmez. Yoksa bu kadroyla olmuyor bunu herkes gördü. Bizim transferleri kim yapıyorsa bu işi bilmiyor. Lütfen transfer yapan ekibi değiştir Başkanım. Yoksa herşey boşa gidecek.