banner388

Teknik direktör Besim Durmuş istifa etti 

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Ben bu takım düşsün lisansımı yırtıp atarım demiştim. Herkesten özür diliyorum ve istifa ediyorum” dedi.

Teknik direktör Besim Durmuş istifa etti 

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Ben bu takım düşsün lisansımı yırtıp atarım demiştim. Herkesten özür diliyorum ve istifa ediyorum” dedi.

30 Nisan 2018 Pazartesi 13:42
Teknik direktör Besim Durmuş istifa etti 

Samsunspor Haber - Teknik Direktör Besim Durmuş, Nuri Asan Tesisleri'ned basın mensuplarıyla bir araya gelerek takım hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bugün itibari ile görevinden istifa ettiğini açıklayan Besim Durmuş, “Ben verdiğim sözün arkasındayım. Bu memlekette bazı insanların 'takım düşsün' dediğini duyacaksınız ya da duymuşsunuzdur. Biz o lafın altına elimizi koyduk. Ben kimseyi suçlamak istemiyorum. Ben lider olarak kendimi ve geleceğimi oyuncularımı güçlü kılmak için 'antrenörlüğü bırakacağım' dedim. Daha önce kimse burada bunları demedi" dedi. 

BÜYÜK BİR TARAFTARIMIZ VAR 

'Bu camianın çok büyük taraftarı var' diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, "Onlara çok teşekkür ediyorum. Ben tüm olumsuzluklardan takımımı korumak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Gece gündüz çalıştım. Bizim dalımız kırıldı ancak yeniden filizleneceğiz. Ben özür diliyorum. Çok mahcubum. Utanıyorum. Utanılacak bir şey yapmadım ama öyle" diye konuştu. 

UZUN SÜRE BENİ KİMSE GÖREMEYECEK

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, "Ben herkesin kaçtığı yerde taşın altına elimi koydum. Ben bu kulüpten para beklemedim ve para için burada bulunmadım. Elimden gelenin de en iyisini yaptım ancak, yanlış kurulan takım vardı. Ben bugün belki haftalarca sokağa çıkamayacağım. Ben böyle olmasını istemezdim” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2018-04-30 14:02:23

yırtıp atacan o zaman

Avatar
Tarkann 2018-04-30 15:27:39

Hocalik lisansimi yirtar atarim denildi neden yirtilmadi

Avatar
horoz tusem 2018-04-30 15:40:07

samsun için elini taşın altına koydun tamam güzelde niye buyuk konuşuyorsun işte adama böyle lisans yırttırırlar... burada en son suçlanacak kişi sensin ama konuşmaların ve takıma ateşleyememen senin sucun...oyuncu kadrsosu yetersizken nıye lısanssımı yırtarım dedin...hepsı sakatım derken...biz düşeriz hocam derken inanmazken sen nıye böyle konuştun..... samsunspor küllerinden yine DOĞACAK BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM.... AMA SEN OLMAYCAKSIN Burda besım hoca bızde de bizati vardı aynı senin gibi...bal yapmayan arı misali....samsunspor BÜYÜKTÜR ,,,ALTIN ÇÖPE DÜŞMEYLE DEĞERİNİ KAYBETMEZ...ALTIN HER ZAMAN ALTINDIR...SAMSUNSPOR SAMSUNUNDUR...ELBET BIR GÜN BULUSACAĞIZ....DENİZLİDEN SELAM VE SEVGİLER,,,

Avatar
samsun5555 2018-05-01 08:42:24

yalancı sahtekar kaç hafta oldu bir maç kazandıramadın takıma bişr tane maç kazansan zaten düşmüyoruduk.. onu bunu bahane ediyorsun adam gibi hocalık yapsan zaten takım ligde kalırdı sen iki sefer geldin bu kulübe birinde kovuldun tekrar yine geldin.. baktın maç alamıyorsun istifa etmen gerekti...sülük gibi bırakmadın..

Avatar
Adem 2018-04-30 19:12:30

Sen utanma hocam o takımı yApan Samsunspor’u bu hale getiren o kadar parayı boşa harcayan nereye verdikleri belli olmayan Erkut ve yönetimi utansın yazıklar olsun haram zıkkım olsun onlara herşey

Avatar
HELAL 2018-04-30 15:36:25

BEN Bİ KOMŞUNUN BAHÇESİNDEN ELMA ARMUT ÇALDIM ÇUVALLA HELAL OLURSA OLSUN AMA BUNCA YANINDA ÇALIŞAN TAŞER ÖNE KADRO VERMEYEN VERDİRME YENE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM VERDİK DİYENLEREDE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Avatar
ramazan 2018-04-30 20:37:11

bizim evladımız bizim insanımız herkes kaçarken besim hoca vardı ..hakkını helal et hocam

Avatar
tayyar 2018-05-01 10:12:34

Ah besim ah üzülme besim büzülme sen elini taşşşşşın altına koydun ama kaldıramadın bu yuzden kendını yaralama kadro berbattı ben gelsem ben bıle o takımı lig de tutamazdım sen nasıl tutacaksın :)