banner388

Samsunsporlu 4 Futbolcu Takımı TFF'ye Şikayet Etti

Samsunspor’da sözleşmeleri devam eden 4 futbolcu, alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Samsunsporlu 4 Futbolcu Takımı TFF'ye Şikayet Etti

Samsunspor’da sözleşmeleri devam eden 4 futbolcu, alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

02 Haziran 2016 Perşembe 16:05
Samsunsporlu 4 Futbolcu Takımı TFF'ye Şikayet Etti

Ekonomik anlamda sıkılıntılı günler geçiren ve transfer yasağı sebebiyle bu sezon transfer gerçekleşmyecek olan Samsunspor’da Sportif Direktör Coşkun Zeren, kulüpten şikayetçi olan futbolcular, yönetimin kararları ve hoca konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Zeren, N’Diaye, Canberk, Murat ve Hasan’ın alacaklarını alamadıkları için başvurduğunu, başvuruda bulunan futbolcuların alacaklarını zamanında ödeyemedikleri takdirde bu futbolcuların serbest kalacağını söyledi.
 
“ KULÜBÜ TFF’YE ŞİKAYET ETTİLER ”

4 futbolcunun şikayetçi olduğunu söyleyen Zeren, “Sözleşmesi biten futbolcularımızdan Ofoedu, Süper Lig ekibi Antalyaspor ile kesin olarak anlaştı. Onun haricinde kesin olarak ayrılan başka bir futbolcumuz yok. Sözleşmesi bitip de anlaşmak istediğimiz oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübü TFF’ye şikayet eden oyuncuların olduğu doğrudur. N’Diaye, Canberk Aydın, Hasan Kılıç ve Murat Gürbüzerol alacaklarını alamadıkları için TFF’ye alacaklarının ödenmesiyle ilgili başvurdular. Bu futbolcuların alacaklarının ödenmesi noktasında belli bir zaman dilimi var. Şu an bu futbolcuların alacakları ödenmedi. Bu paralar gereken sürede ödenmezse futbolcular serbest kalacaklar. Bu konuyla ilgili gerekli önlemleri alacağız. Sadece TFF’ye başvuranlar değil, başvurmayan ve alacakları olan diğer futbolcular için de alacaklarının ödenmesi konusunda en büyük hassasiyeti göstereceğiz. TFF’ye şikayet edenin parasını verip etmeyenin parasını vermemek gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. Yeni sezona başlarken herkese gerekli olan ödeme yapılacaktır” diye konuştu.

“YÖNETİM KARARI BU HAFTA AÇIKLANACAK”

Coşkun Zeren, yönetimin devam etme ya da bırakma kararını bu hafta içinde açıklık getireceğini dile getirdi. “Başkan ve yönetimimiz devam mı tamam mı? Kararını bu hafta vereceklerdi ama bu süreç önümüzdeki haftaya sarktı. Önümüzdeki seneyle ilgili kararlar Pazartesi veya Salı günü yapılacak toplantıda netlik kazanacak. Futbolcu görüşmelerinin de karara bağlanması için başkan ve yönetimin kararı doğrultusunda harekete geçeceğiz. Başkan ve yönetim bir karar vermeden şu an için bir eylemde bulunmuyoruz. Başkanımız önümüzdeki günlerde bakan beyle Ankara’da bir görüşme yapacak. Ondan sonra da basına bir açıklama yapacak” dedi.
Zeren Teknik Direktör Engin Korukır konusunda, sözleşmenin bir yıl sonra biteceği ve hocayla devam edip etmeme konusundaki kararında bu hafta gerçekleşecek toplantının ardından karar verileceğini söyledi.
 

Son Güncelleme: 04.06.2016 12:38
Anahtar Kelimeler:
FutbolcuTffTakımAlacak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.