banner388

Samsunspor’da Şok İstifa..

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, 0-0 berabere kaldıkları Alima Yeni Malatyaspor maçı sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Samsunspor’da Şok İstifa..

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, 0-0 berabere kaldıkları Alima Yeni Malatyaspor maçı sonrası istifa ettiğini açıkladı.

07 Mayıs 2016 Cumartesi 20:23
Samsunspor’da Şok İstifa..

Maç bitiminde basın toplantısında açıklamalarda bulunan Engin Korukır, takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyleyerek “Bence bizim takımımız mükemmel bir futbol sergiledi. Ben kenarda çok heyecanlandım. Kaçan gollerimiz var. Üzüldüğümüz tek konu var. İnsanlar bazen gerçeği görmeyince yerinde sayarlar. Ben göreve geldiğim zaman sondan 3. sırada bulunan Denizlispor ile aramızdaki puan farkı ikiydi. Geldiğimiz zaman çoğu insan düşer miyiz? Diye soruyordu. Ben o zaman da '7.'lik bizim için başarısızlıktır' dedim. Hem futbolcularıma hem ekibime hem de Samsunspor’un büyük taraftarına güvendim. Herhalde taraftarımızı hafta başında antrenmanda yaptığımız açıklamalardan dolayı yanlış yönlendirmişler. Bana ‘Ofoedu’ya karşı taraftarın çok tepkisi var’ diye sorulmuştu. Bu taraftarlar bana böyle tepki göstermezler. Çünkü onlar çok karakterli insanlar. Onların bilmediği bir şeyler var. Benim söylediğim, ‘taraftarımıza 20 tane 100 tane kağıt, kalem versek hepsi ayrı ayrı takım yapar, hepsinin takımı ayrı olur’ dedim. Söylediğim bu. Bu taraftara hakaret midir?” açıklamalarında bulundu.

Bundan sonra Samsunspor’da devam etmeyeceğini söyleyen Korukır, sözlerine şöyle devam etti:
Hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Geldiğim günden beri bizi desteklediniz. Ben artık bu saatten sonra burada görev yapmayacağım. Hepinize hakkım helal olsun sizde helal edin. Kayseri Erciyesspor maçına gitmeyeceğim. Çünkü ben çok incindim. Çünkü ben bunu hak etmedim. Cenazem oldu gitmedim. Ailevi meselelerim oldu gitmedim. Burayı biz hep şerefimiz, haysiyetimiz olarak gördük. Herkes hakkını helal etsin. Yönetim istifayı kabul etmese de ben kararımı verdim.” diyerek son buldu.

Son Güncelleme: 07.05.2016 20:26
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporIstifaSondakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tufan 2016-05-09 09:05:26

Geç kalınmış bir karar. Samsunspor 3 hafta önce bu hocadan kurtulsaydı şimdi play oftaydık. Bana göre artık Avrupa Deneyimi olan Türk Teknik direktör Yüksel Yeşilova bu takıma yakışır, yeter artık gelecek sezon direkt süper lig istiyoruz, Yüksel Yeşilova yı istiyoruz.