banner388

Samsunspor yönetimi sınıfta kaldı

Yabancı oyuncu transferi konusunda sınıfta kalan Samsunspor yönetimi, rotayı maliyeti düşük isimlere çevirdi. Kırmızı beyazlı yönetim, bu strateji doğrultusunda ilk adımı attı ve 22 yaşındaki Billy Michael'i Erzurum kampında takımla idmana çıkardı.

Samsunspor yönetimi sınıfta kaldı

Yabancı oyuncu transferi konusunda sınıfta kalan Samsunspor yönetimi, rotayı maliyeti düşük isimlere çevirdi. Kırmızı beyazlı yönetim, bu strateji doğrultusunda ilk adımı attı ve 22 yaşındaki Billy Michael'i Erzurum kampında takımla idmana çıkardı.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 22:44
Samsunspor yönetimi  sınıfta kaldı

Samsunspor Haber - Samsunspor yönetimi yabancı oyuncu transferinde deyim yerindeyse baltayı taşa vurdu. Yerli oyuncuların büyük bir bölümünü bitirdikten sonra sıra yabancı futbolcu transferlerine geldiğinde kırmızı beyazlı ekip, yaptığı girişimlerde başarısız kaldı. Abel Camara ve Dialiba transferlerinde sınıfta kalan Samsunspor yönetimi, lige kalan olan dar zamanda strateji değiştirmiş olacak ki antrenmana 22 yaşında genç bir oyuncuyu çıkarttı. 

Billy Michael'de kim ?

İsminin Billy Michael olduğu öğrenilen genç futbolcunun, nereden geldiği hangi takımda forma giydiği ve nereli olduğu konusunda hiç kimsenin bir fikri bulunmuyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak bir takımın sezonun başlamasına sadece 3 hafta kala hala yabancı oyuncu transferlerini gerçekleştiremiyor olması kafalarda büyük soru işaretleri uyandırıyor. Samsunsporlu taraftarlar, yönetimden bu konuda tatmin edici bir açıklama yapmasını istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-07-22 23:11:34

Inanin başindan beri yazdim soyledim bunlarin bir coguna sebeb zerendir 2 inci erkut tutu ben 2 aydir yaziyorum milleti oyaladilar hepsi bu hakkimiz olsun ne diyelim celil bir yorum yapti kimse dikkate almadi yazik yazik bu staddta eger

Avatar
Ahmet gonca 2017-07-22 23:14:19

Eger bu stadta gene aynisi olursa bu yonetimi bu taraftar bu sene gonderecek bunlarda zaten ne yapacagini şasirdi ya maddi yonden hemen niyetleride artik gitmek ah ismail uyanik ah bunlara bu isi biraktin aday olmadin 3 adami alamadik yazik

Avatar
Ahmet gonca 2017-07-22 23:18:36

Akif bey alindi kulup hemen gardi düstu profosyonel bi takimin baskani boyle dermi superlik hayalmi oldu daha sana bu yorumdan sonra adam gelirmi hani fransa ne oldu 4 yabanci

Avatar
Baba 2017-07-22 23:19:48

Sayin yonetim kendinize gelin muthis transferler yapin milletin agzini kapatin...

Avatar
Ahmet gonca 2017-07-22 23:21:51

Bu yonetim artik gitsin istemiyoruz taraftar istemiyor bizi cok oyaladilar fransada topcu gelcekmis hoppa adambir anda malatyaya döndü bi anda antepe döndu bari yaptiginiz işte acik vermeyin sizde hakkimiz olsun daha ne diyelim size ne diyelim

Avatar
TC.Vatansever 2017-07-23 07:32:15

Sponsor un değerini bilmezsen, düşene bir teknede sen vurursan.!Şimdi git sana sponsor olan ağa babaların versin pamuk ellerini ceblerine götürmeyi öğrensinler Ağalık vermekle olur, boş sözlerle değil.Siz kıymet bilmeyenler beter olsun, amatör,e kadar yolunuz var...?

Avatar
Mustafa demiroğlu 2017-07-23 14:14:16

Desene nize şampiyonluk hayel düşmemeye oynuyacak