banner388

Samsunspor'un Play-off Hesabı

Samsunspor Teknik Direktörü Coşkun Zeren, “Denizlispor maçını kazanacağız ki umudumuzu ve heyecanımızı önümüzdeki haftalara taşıyabilelim” dedi.  Son hafta yaptığı mücadelelerde Giresunspor’a yenilen Samsunspor teknik direktörü Coşkun Zeren zorlu Denizlispor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'un Play-off Hesabı

Samsunspor Teknik Direktörü Coşkun Zeren, “Denizlispor maçını kazanacağız ki umudumuzu ve heyecanımızı önümüzdeki haftalara taşıyabilelim” dedi.  Son hafta yaptığı mücadelelerde Giresunspor’a yenilen Samsunspor teknik direktörü Coşkun Zeren zorlu Denizlispor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

21 Nisan 2016 Perşembe 19:00
Samsunspor'un Play-off Hesabı

      Samsunspor Teknik Direktörü Coşkun Zeren, “Denizlispor maçını kazanacağız ki umudumuzu ve heyecanımızı önümüzdeki haftalara taşıyabilelim” dedi. 
Son hafta yaptığı mücadelelerde Giresunspor’a yenilen Samsunspor teknik direktörü Coşkun Zeren zorlu Denizlispor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.
Önümüzde maçları kazanmamız gerek diye sözlerine başlayan Zeren, deplasmanda Denizlispor’u mağlup etmek istediklerini dile getirdi.
Giresunspor mağlubiyetinin ardından rakiplerinin gerisinde kaldıklarını belirten teknik direktör, ‘’ Geçen haftaki mağlubiyet nedeni ile avatajlı konumumuzu kullanamadık. Rakiplerimizin gerisinde kaldık. Bu nedenle Denizlispor maçını kazanıp Balıkesir maçına final yapmaya gitmek istiyoruz. Samsunspor camiası önümüzdeki maçın öneminin farkında. Kendi sahamızda kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Maç bizim açımızdan olduğu kadar Denizlispor için de önemli bir maç. Maç kolay gibi gözükse de Denizlispor son zamanlarda önemli çıkışlar yakalayan bir takım. Kümede kalma mücadelesinde Samsun’dan puanla ayrılmak Denizlispor’un öncelikli hedefi. Bu nedenle iki takım içinde oldukça stresli bir maç olacak. Kontrollü olup mücadele eden takım kazanacaktır. Ben futbolcularımızın kendi sahamızda, kendi izleyicilerimizin önünde ellerinden geleni yapacağına inanıyorum. Kazanmak için çıkacağız ve kazanacağı. Tek hedefimiz bu.’’ diye konuştu.

“UMUDUMUZU İLERLEYEN GÜNLERE DE TAŞIMAK İSTİYORUZ”

İlerleyen maçların öneminin Denizlispor maçından kazanılacak 3 puana bağlı olduğunun altını çizen Coşkun Zeren, ‘’ Denizlispor maçının ardından 3 maçımız daha var. Kalan maçların önem olması bu maçın önemini daha da fazla arttırıyor. Denizlispor maçını kazanıp, umudumuzu ve heyecanımızı önümüzdeki günlere taşımayı hedefliyoruz. Bu maç Samsunpor açısından oldukça önemli. 3 puanı almak için sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Denizlispor son haftalarda ciddi başarılar elde etti. İçeride ve dışarıda maç kaybetmeden buraya kadar geldi. Onlar da Samsuna kazanmak için geliyor. Fakat bizim hedefimiz onları kendi sahamızdan elleri boş göndermek’’ şeklinde konuştu.
 
 

“ARTIK KİMİN OYNADIĞI DEĞİL, KİMİN NE KADAR MÜCADELE ETTİĞİ ÖNEMLİ”


Lig’in son haftalarında hangi takımın daha iyi oynadığının öneminin kalmadığını belirten Zeren, ‘’ Son maçımızda sakatlanan Ofoedu’nun maçta oynayıp oynamayacağı henüz kesin değil. Son durum  maç günü belli olacak. Bugün doktor kontrolünde antrenmana çıkacak. Bugünkü ve yarınki durumuna bağlı olarak kararı teknik heyet olarak birlikte vereceğiz. Sarı kart cezası alan oyuncularımız Fatih Kılıçkaya ve Mustafa Sevgi Denizlispor maçında oynayamayacaklar. Bu dakikadan sonra herhangi bir zorluğun bizi yıldırmasına izin vermeyeceğiz. Sakat da olsa cezalı da olsa bahanelerin arkasında sığınmayıp maça 11 kişi çıkıp elimizden geleni yapacağız.
Umudumuzu ve heyecanımızı ilerleyen günlere taşımak için kimin oynadığı değil oynayan futbolcumuzun ne kadar mücadele ettiği önemli. Önümüzdeki maçta kim oynarsa oynasın sonuna kadar mücadele edeceğine inanıyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.
Samsunspor- Denizlispor maçı Pazar günü saat 16.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak.
 

Son Güncelleme: 22.04.2016 18:01
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporPlay-off
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.