banner388

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: "Bir üst lige çıkacağız"

 Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-1 berabere kaldıkları Menemenspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: "Bir üst lige çıkacağız"

 Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-1 berabere kaldıkları Menemenspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

08 Aralık 2020 Salı 23:03
Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: "Bir üst lige çıkacağız"

TFF 1. Lig’in 13. haftasında evinde Menemenspor’u ağırlayan Samsunspor, mücadeleden 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon sonu Süper Lig’e çıkacaklarını belirterek, önemli açıklamalarda bulundu.

"SONUÇ BİZİ MEMNUN ETMEDİ AMA..."


2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını  söyleyen Sağlam, "Kazanmamız gereken bir maçı 2 puan kaybederek tamamladık. Sonuç için üzgünüz. Maçın başında gol yedik. Sonrasında oyunu elimize alarak birçok pozisyon ürettik. Net pozisyonlardan yararlanamadık. Ofansif olarak çok üretkendik. Golü bulduktan sonra da baskımız devam etti ve pozisyonlar yakaladık. Verilmeyen penaltılar vardı. Maçın son saniyesine kadar skor üstünlüğü için mücadele ettik. Oyunun geneliyle alakalı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Sonuç bizi memnun etmedi ama oyun, mücadele, pozisyonlar ve üretkenlik güzel şeylerdi. Eksikliklerimiz var ama bugünkü karşılaşmadan memnunun. Bugünkü maçı bırakıp, Bursaspor maçına hazırlanacağız. Bu oyunu ve mücadeleyi hafta sonuna taşırsak, burada kaybettiğimiz 2 puanı oradan telafi edebiliriz" dedi.
 

"ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ"
 

Sağlam, açıklamalarına şöyle devam etti: "Biz iyi yoldayız ve iyi gidiyoruz. Kaybettiğimiz puanları telafi edecek maçları mutlaka oynayacağız. Sonra da hedefimize ulaşacağız. Buna sonuna kadar inanıyorum. Bu yolculukta bugün de olduğu gibi karşımıza bazı olumsuzluklar çıkıyor. Şunu herkes bilsin ki biz her türlü olumsuzluğu, engeli bir şekilde ortadan kaldırmayı becereceğiz. Üst lige çıkacağız. Taraftarımız buna kesinlikle inansın. Ben inanıyorum. Onlar da inansın."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatıh can 2020-12-09 00:14:12

Hocam sen ertugrul saglamın saglam durusunu goster alınan yabancıların senın bilgin dsında transfer edildiğini acık acık soyle

Avatar
burak 2020-12-09 02:08:54

Sağlam adımlarla yürüyoruz inanıyoruz sonuna kadar yanınızdayiz.

Avatar
Metin 2020-12-09 00:06:52

Hocam görünen köy kılavuz istemez. Bu futbolla bu sonuçlarla olmaz, emin olun ki bir çok samsunspor taraftarı oynanan futboldan memnun değil, hala istenen şampiyon takım futbolu yok ligin 3/1bitti.kanatta gyas daha etkili olur ve savecevic aşkından vazgeçin.

Avatar
Taraftar 2020-12-09 09:18:55

Sen anca kendini avut hocam kolay gelsin

Avatar
baba samsun 2020-12-09 10:21:30

NET PENALTIYI VERMEDİ HAKEM

Avatar
Aslan Aslan 2020-12-09 11:27:10

Bu takım bu sene playoff zor oynar. Futbol netice oyunudur. Son beş hafrada 8 puan kayıp var.Ara transfer iyi değerlerdirilmesse Ertuğrul hoca 20 hafta gider....demedi demeyin. Bu kadro en fazla ilk 8 içinde olur oda bu senelik...saygilar..

Avatar
Ender55 2020-12-09 11:38:29

Erhan Altun gitti Ertuğrul sağlam geldi hep ooberaberlik

Avatar
Cemalettin Özcan 2020-12-09 12:57:21

Hocam birbirimizi kandirmayalim Samsunspor bu isteksiz ve arzusuz futbol ile hic bir yere çıkamaz. Takimin üzerinde sanki ölü toprağı var.
Ne ferdi ne de takım oyunu var.Mücadele dersen hiç yok,peki biz nasıl süper lige çıkacağız?
Futbolu az çok bilen bir Samsun spor taraftarı olarak Takımımız ilerisi için Umut vermiyor.Veriyor diyen varsa soylesin.