banner388

Samsunspor taraftarından Ertuğrul Sağlam'a; Söylesene bize hoca takım neden oynamıyor ? 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştiri yağmurunu tutarken; 'söylesene hoca takım neden oynamıyor' şeklinde soru soruyor. 

Samsunspor taraftarından Ertuğrul Sağlam'a; Söylesene bize hoca takım neden oynamıyor ? 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştiri yağmurunu tutarken; 'söylesene hoca takım neden oynamıyor' şeklinde soru soruyor. 

19 Mayıs 2021 Çarşamba 11:51
Samsunspor taraftarından Ertuğrul Sağlam'a; Söylesene bize hoca takım neden oynamıyor ? 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor taraftarı, Altınordu karşılaşmasındaki isteksiz  ve kötü futbol sonrası adeta çileden çıktı. Maçın ardından sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve oyunculara ağır eleştirilerde bulunan kırmızı beyazlı taraftarlar, 'söylesene bize hoca takım neden oynamıyor?' şeklinde sorular soruyor. Altınordu ile oynanan play off yarı final ilk maçının ardından teknik direktör Sağam'ın maç değerlendirmesi ise ayrı bir dramatik komediydi. İşte Sağlam'ın maçın ardından söyledikleri; 

SAĞLAM NELER SÖYLEDİ ? 

“İki takımın da finale çıkmak için verdiği mücadele çift ayaklı maçlarda oyunun bazen temkinli oynanmasına, gol yememe adına ortaya durgun oyun çıkmasına sebep oluyor. Aslında iş istediğimiz gibi de gidiyordu. Çok gereksiz bir duran top golü yedikten sonra risk almaya başladık. Rakip kaleye daha fazla gitmeye başladık. Bununla beraber de arkada 1-2 tane açık verdik. Sonrasında oyuncu değişiklikleriyle oyunu biraz daha rakip alana yıktık. 

ÇOK İSTEDİK AMA 

Üretmeye çalıştık ama çok başarılı olamadık, daha fazlasını bekliyordum. Rakip 10 kişi kalmadan önce oyun formatında çeşitli değişikliklere gittik. Oyunu kenarlara alıp kenarlardan ceza sahası içinde buluşturmaya çalıştık. Rakip merkezi çok kalabalık bir şekilde savunuyordu. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla kaleye gelmeye başladık. Pozisyon da bulduk. Sonrasında bu baskılar rakibi hata yaptırdı ve penaltıyı bulduk. Atabilseydik çok iyi olacaktı, iyi bir skorla buradan ayrılacaktık. Fakat futbolda tabii böyle şeyler olabiliyor. 

KALİTELİ BİR TAKIMIZ 

Bizim takımın kalitesi, inancı bu skorun üstesinden gelebilecek seviyede. Ben futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum ki Cumartesi günü çıkacaklar ve bu skorun üstesinden gelecekler. Samsunspor’u önce finale, sonra da Süper Lig’e çıkaracaklar. Bu inancım hala çok taze bir şekilde duruyor. İzleyici açısında çok keyifli bir karşılaşma olmadı. Rakibimizi bu maç için tebrik ediyorum. Hakemi de tebrik ediyorum güzel bir maç yönetti. Önümüzde çok fazla bir zaman yok. Cumartesi’ye kadar hem dinlenip hem de bize finali getirecek hazırlıkları yapıp inşallah Samsunspor taraftarlarını sevindireceğiz."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
açıkla ! 2021-05-19 13:35:39

30.hafta menemen maçında takım neden oynamadı ve ilk 2 kaybedildi bu şehire ve taraftara açıkla ertuğrul, her şey o maçta belliyken niye süperligi istemedi bu oyuncular. o maçı al çık alma bu lige devam maçıydı o, sen bunu göremedin mi. ama ben görmüştüm. herkes görmüştü. hayat memat maçında sönük bir futbolla gitti şampiyonluk, açıkla bu insanlara o maçın içyüzünü.

Avatar
Metin55 2021-05-19 12:18:25

Hayatımda gördüğüm en yalancı,tutarsız,beceriksiz,Takım içinde Papazlara sarılan bitik kendini yenileyemeyen bir Hoca.

Avatar
Zb55 2021-05-19 12:56:10

Kaliteli takımı oynatmak için kaliteli hoca lazım senin gibi kendini hoca zannedenlerin işi değil bu isler

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-05-19 13:34:35

Ertuğrul hoca bugün ve bugüne kadar hep boş konuşuyor. Bizi oyaliyor
Samsun spora yazık ediyor.Gonderilmeli.

Avatar
Metin 2021-05-19 13:45:33

Başkan sahaya inmeli oyuncuların kulağını çekmeli,bu hocayla olmuyor altinorduya yenmiyorsan Superligdede işin yok yazık bu taraftara Allah için soruyorum hoca ve futbolculardan memnun musunuz

Avatar
takipçi 2021-05-19 14:23:48

karaboğa dediğimiz dje on haftadır top felan oynadığı yok hep idare ediyor. takımın ruhsuzluğu onada bulaşmış.maçlarını izleyin hep yan paslarla maçı tamamlıyor.

Avatar
realist 2021-05-19 15:17:35

hoca ligin 2, yarısından beri hikaye anlatıyor . teknık becerı denen bırsey yok aynı sey sozde topcular ıcınde gecerlı tencere yuvarlanmıs kapagını blmus bu oyunla fınal oynansa bıle altay ıcımızden gecer . bu hocayla ve takımın yarıdan fazlasıyla bu ısın olmyacagını herkes gordu bırtek baskan gormedı

Avatar
Ali balbal 2021-05-19 15:12:35

Ya arkadas ya bencok safim ya bu insanlar cok akilli. Altinordu Samsuna kostek olmak icin ellinden geleni yapacak. Niye ? Cunki olasi bir altay eslesmesinde altaya yatacak. Onun icin Samsuna ne zarar verirlerse kardir heszbi. Altinordunu cimama niyeti buraya kadar. Yapabilirse Samsunsporu devre disi birzkip altaya super lig yolu icin yatmak niyet gayet acik.