banner388

Samsunspor taraftarı imza topluyor: Bizim hakkımız

Samsun'un yeni stadında açılış olarak Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa finalinin oynanacak olmasına kırmızı beyazlı taraftarlar tepki gösterdi. 

Samsunspor taraftarı imza topluyor: Bizim hakkımız

Samsun'un yeni stadında açılış olarak Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa finalinin oynanacak olmasına kırmızı beyazlı taraftarlar tepki gösterdi. 

01 Temmuz 2017 Cumartesi 12:13
Samsunspor taraftarı imza topluyor: Bizim hakkımız

Samsunspor haber - Samsunspor taraftarı change.org üzerinden "Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumunda ilk resmi maç atmosferini yaşamak Samsunsporluların hakkı" isimli imza kampanyası oluşturdu.


800'ü aşkın taraftar kampanyaya destek verirken bin oy toplanması gerekiyor.

"HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI"

Kampanya Samsunspor taraftarı Fatih Yeşilada tarafından oluşturuldu. Yeşilada yaptığı açıklamada, "Bir Samsunspor taraftarı olarak bunları yazıyorum. Bu kampanyayı başlatmaktaki amacım Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumunda ilk resmi maç atmosferini yaşama hakkının o stadyumun tamamlanmasını heyecanla bekleyen biz Samsunspor taraftarına değil de, Süper Kupa finali ile Konyaspor ve Beşiktaş taraftarına verilmesinden duyduğum üzüntümdür. Benim gibi 10 binlerce Samsunspor taraftarının bu duruma üzüldüğünü tahmin ederek bu kampanyayı başlatma gereğini duydum. Samsunspor taraftarının coşkuyla karşılaması gereken çoğu olayı, hevesini kursağında bırakan başka bir olay takip etmiş ve en mutlu olması gereken durumlarda dahi içinde bir hüznü barındırmıştır bu taraftar" dedi.

SAMSUNSPOR TARAFTARININ HAKKIDIRI

Samsunspor taraftarının üzüntünün eşiğinde olduğunu söyleyen Yeşilada, "Yeni yuvamızın Süper Kupa finali ile ilk resmi maç açılışına karar verilmesi bu taraftarın yukarıda saydığım heveslenip daha sonrasında kursaklarında kalan heveslerinin benzer bir şeklidir. Bu karardan vazgeçilip Süper Kupa finalinin başka bir şehre alınmasını ve yeni stadımızda ilk resmi maç atmosferini yaşama hakkını biz Samsunspor taraftarına verilmesini istiyoruz . Stadyumların açılışlarında ne hazırlık maçları ne de başka bir organizasyon (İşitme engelliler olimpiyatları) başlangıcı zihinlerde yer tutacaktır. Hatırlanan tek şey oynanan ilk resmi maçtır. Lütfen bu hevesimizi de kursağımızda bırakmayın ve gerçekleşmesi halinde bu taraftarın içinde sonsuza kadar yara kalacak bu karardan vazgeçin. Şimdi Büyük Samsunpor taraftarından isteğim Tüm Samsunsporlu büyük ve küçüklerimin bana bu kampanyada destek olması ve 10 binler olarak sesimizi yetkililere ulaştırıp bu kararın değiştirilmesi için tepki göstermemizdir. Unutulmamalıdır ki Anadolu taraftarı için Stadyumlar bir yuvadır ve kimse yeni satın aldığı yuvasına kiracıdan sonra oturup yeni yuva heyecanını yitirmek istemez" diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.07.2017 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Şefik Kaygana 2017-07-02 05:35:46

Yeni stadımızda ilk maç bizim hakkımız,BJK gitsin kumda oynasın.