banner388

Samsunspor, Ganalı stoper Ambrosius’u transfer etmek istiyor... Savunmaya  takviye geliyor

Kadrosunda büyük ölçüde değişiklik planlayan Samsunspor, Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg forması giyen Stephan Ambrosius’u renklerine bağlamak istiyor.

Samsunspor, Ganalı stoper Ambrosius’u transfer etmek istiyor... Savunmaya  takviye geliyor

Kadrosunda büyük ölçüde değişiklik planlayan Samsunspor, Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg forması giyen Stephan Ambrosius’u renklerine bağlamak istiyor.

23 Ocak 2024 Salı 14:02
Samsunspor, Ganalı stoper Ambrosius’u transfer etmek istiyor...  Savunmaya  takviye geliyor

Samsunspor Haber - Sezonun ilk devresini düşme hattında tamamladıktan sonra transferde atağa kalkan Samsunspor, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İmza aşamasına geldiği Douglas Costa’nın transferden vazgeçtiği Samsunspor, pek çok bölge için mesai harcarken, savunma bölgesi için istediği isim ortaya çıktı. Kırmızı beyazlılar, Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg’un Ganalı stoperi Stephan Ambrosius’u renklerine bağlamak istiyor. Alman ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak 25 yaşındaki futbolcuyu düşük bir bedel karşılığında transfer etmek isteyen Samsunspor, görüşmelerine devam ediyor.

ALMANYA DIŞINDA OYNAMADI 

Futbol hayatına Hamburg’un altyapısında başlayan 25 yaşındaki futbolcu, bugüne kadar Almanya dışında forma giymedi. 2018 yılında Hamburg A takımına yükselen Ganalı futbolcu, geçen sezonu Karlsruhe’de kiralık olarak geçirdi. 1 kez Gana Milli Takımı’nın formasını giyen başarılı futbolcu, bu sezon Hamburg formasıyla toplamda 13 maça çıktı. 823 dakika oyunda kalan Ambrosius, skor katkısı sağlayamadı. Başarılı futbolcunun piyasa değeri ise 1 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu 2024-01-23 15:20:52

Hep ucuzlara kacin, sonimuzu Allah hayir etsin.

Avatar
ASLAN ASLAN 2024-01-23 16:08:05

Gistol istiyorsa alın yoksa almayın.

Avatar
Mutlu 2024-01-24 01:21:19

Pendiksporun sakasi yok. Adamlar transferini yapmis ve mac kazanmaya basladilar. Ligde kalma mucalesini baslatdilar bile. Samsunsporda bi numara yok.

Avatar
Samsunsporlu Fanatik 2024-01-24 12:11:23

Acil ihtiyacımız olan Kanat oyuncuları ve daha bitirici bir Forvete ihtiyacımız varken ben bu pozisyon için Adam aranmasına şaşırdım.Elimizde Defasif oyuncu bolluğu var zaten.