banner388

Samsunspor'da revizyon kapıda 

Hafta sonu sahasında Akhisarspor'u konuk edecek kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, geçen haftaki kadroda değişikliğe hazırlandığı öğrenildi. 

Samsunspor'da revizyon kapıda 

Hafta sonu sahasında Akhisarspor'u konuk edecek kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, geçen haftaki kadroda değişikliğe hazırlandığı öğrenildi. 

29 Eylül 2020 Salı 10:22
Samsunspor'da revizyon kapıda 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hafta sonu oynanacak Akhisarspor karşılaşmasında kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Özellikle orta alanda istenen tempoyu yakalayamadığı gözlenen ve buna bağlı olarak hücumda çok üretken olamayan kırmızı beyazlı ekibin, Pazar günü Akhisarspor mücadelesine 3-4 oyuncu değişikliği ile çıkması büyük olasılık olarak görülüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu hafta içinde yapılacak hazırlıklarda rotasyonla ilgili çalışmalar yapması bekleniyor. 

SAĞLAM KARARINI VERECEK

Sezona Altay deplasmanında golsüz beraberlikle başladıktan sonra içerde Ümraniyespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek kalitesini gözler önüne seren kırmızı beyazlılar, son Bandırmaspor deplasmanında geriden gelip 2-1'i yakalamasına rağmen sahadan 2-2'lik sonuçla berabere ayrılmıştı. Bu üç müsabakada kadroda istikrarı sağlamak isteyen tecrübeli çalıştırıcının, bazı oyuncuların performanslarından memnun olmadığı görüldü. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin55 2020-09-29 12:05:30

Samsun Medyası,Taraftar,Spor Yorumcuları Samsunsporun oynadığı Futboldan memnun değil.Mevcut Oyuncular,alınan Yabancıların katkısı bu Lig için yeterli değil.Bu Futbolla Samsun ilk ikiden çıkamaz.

Avatar
Birol TUNA 2020-09-29 21:18:20

Daha baskın bir oyun oynamalıyız. Topu gerelsiz yere bekletmek ve zamañında oyuna sokamamak hoş değil. Bir de Oğuzdan başka rakip kaleye uzaktan sert şut çeken yok...

Avatar
bafra 2020-09-29 16:43:28

orta saha oğuz Kubilay Guido kanatlar Ahmet Enes koşan oyuncu lazım bize diripling yapan Bahattin tarzı defansta Ercan olsun oynatmaya adam kalmadı hoca nasıl transfer yaptınız plumain saviceviz kerem can Kevin yamego olmadı bu transferler yetersiz hocam oynayamiyorlar yetersizlik uyum diye birşey bahane edilemez oyuncu iyiyse çıkar oynar kalitesini de gösterir golünude atar ortasinida keser geçen seneki kadroyu arar olduk oyun olarak vasatın altındayız haberiniz olsun takım iyi değil kimse kandırmasın kendini