banner388

Samsunspor'da Heyecan Yaratan Transfer

Samsunspor'un Hollanda'dan transfer ettiği Kevin Brands, taraftarları heyecanlandırdı.

Samsunspor'da Heyecan Yaratan Transfer

Samsunspor'un Hollanda'dan transfer ettiği Kevin Brands, taraftarları heyecanlandırdı.

18 Ocak 2017 Çarşamba 11:10
Samsunspor'da Heyecan Yaratan Transfer

Samsunspor, Hollanda Eredivisie takımlarından Go Ahead Eagles'da forma giyen orta saha oyuncusu Kevin Brands ile anlaştı. Samsunspor, Hollandalı futbolcular Jeroen Lumu ve Kevin Brands'ı transfer etti. Hollandalı iki isim takımla beraber antrenmanlara başladı.

Bu arada Samsunspor devre arası transfer sezonunda imza attırdığı 5 futbolcu haricinde 5 futbolcuyla daha anlaşmaya vardı. Kırmızı-beyazlı takımın bugünkü antrenmanına anlaşma sağlanan Ahmet Burak Solakel, Erkam Reşmen, ve Eldin Adilovic katılırken, anlaşma sağlanan yeni oyunculardan diğer 4 futbolcu takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Kevin Brands'ın transfer haberi Samsunspor taraftarını heyecanlandırdı. Haber sonrası Twitter'da birçok paylaşım yapıldı. Görünen o ki Brands'ten beklenti büyük. Taraftar şimdiden Hollandalı oyuncunun lakabını taktı:Samsunlu Sneijder. İşte o tweetlerden bazıları ve Brands'in attığı gollerden derlenen video:





 

Son Güncelleme: 19.01.2017 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.