banner388

Samsunspor'da gözler Adana'da... 1.Lig'de  kader haftası 

Samsunspor'un gözü kulağı yarın akşam Adana'da oynanacak Adana Demirspor ile lider GZT Giresunspor arasındaki maçta olacak. Kırmızı beyazlılar, bu maçtan çıkacak sonuca göre yeniden ilk iki şansını değerlendirmeye çalışacak. 

Samsunspor'da gözler Adana'da... 1.Lig'de  kader haftası 

Samsunspor'un gözü kulağı yarın akşam Adana'da oynanacak Adana Demirspor ile lider GZT Giresunspor arasındaki maçta olacak. Kırmızı beyazlılar, bu maçtan çıkacak sonuca göre yeniden ilk iki şansını değerlendirmeye çalışacak. 

16 Nisan 2021 Cuma 11:34
Samsunspor'da gözler Adana'da...  1.Lig'de  kader haftası 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde 31.haftada oynanacak Adana Demirspor - GZT Giresunspor karşılaşmasından çıkacak sonuç Yılport Samsunspor'un ilk iki umutlarını devam ettirebilmesi adına büyük önem taşıyor.  58 puanla A.Demirspor'un averajla hemen arkasından Süper Lig umudunu sürdüren kırmızı beyazlılar, GZT Giresunspor'un kazanmasını veya maçın beraberlikle sona ermesini bekleyecek. 

SAMSUN'UN GÖZÜ ADANA'DA 

Kırmızı beyazlılar, ise Pazartesi akşamı sahasında Bursaspor'u konuk edecek. Elbette Samsunspor'un da son haftalarda iyi bir tempo yakalayan yeşil beyazlı ekibi mağlup etmesi gerekecek. Kırmızı beyazlı ekibin özellikle son haftalarda inanılmaz bir form düşüklüğü göze çarparken kaybedilen puanlar ise camiada büyük tedirginliğe sebep oldu. Yılport Samsunspor, son 7 haftada sadece iki kez kazandı ve avantajını yitirdi

ALTAY  2 MAÇTA  5 PUAN KAYBETTİ 

Altay ise üst üste 5 galibiyet almasının ardından son iki haftada 5 puan kaybetti ve ilk 3 sıranın 4 puan gerisinde kaldı. Önemli bir kadro ile sezona giren Altay sezon başında beri Süper Lig parolası ile mücadele ediyor İstanbulspor ise Saffet Akbaş yine 3 maçta 7 puan alıp üst sıralara yaklaşırken Altınordu ise 52 puanla 6.sırada yer aldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu.... 2021-04-16 12:16:44

Pardon gözler nerde anlamadım Giresun spor adamları taş yağmuruna tutun küfür edin hakaret edin şimdi etme Giresun / ADANA yı yen deyin fazla merak etmeyin.
SKOR : ADANA SPOR 2/2 YAPAR YENER YANİİİİ......

Avatar
aaaaaa 2021-04-16 13:23:19

yatın yatın gözler adanada yazık yazıkk

Avatar
realist 2021-04-16 14:56:39

sanki bizde 3 puan cepte .... ruhsuzluk dizboyu yazıklar olsun .

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-04-16 15:41:22

Beraberlik bize iyi gelir. Giresun yenerse daha da iyi olur.

Avatar
ANTİ TRABZON 2021-04-16 16:08:59

giresun samsun cıkmasın diye yenilir demedi demeyin samsunlunun samsundan başka dostu yoktur..

Avatar
murat 2021-04-16 16:12:54

daha dune kadar giresunspora neler söyluyordunuz bize iki tane gol attınız karadenız takımıyız siz alcanız macı almayın sonra giresunspordan umit bekleyin giresun adanasporu yensin kendide süper lige cıksın bizide cıkarsın diyorsunuz topu oynayacak topcularınız adam gibi oynasınlar