banner388

Samsunspor'da 6 eksik

Pazar günü deplasmanda Boluspor'a konuk olacak Samsunspor'da kritik müsabaka öncesinde sakat oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor.

Samsunspor'da 6 eksik

Pazar günü deplasmanda Boluspor'a konuk olacak Samsunspor'da kritik müsabaka öncesinde sakat oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor.

06 Mayıs 2022 Cuma 13:45
Samsunspor'da 6 eksik

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Pazar günü deplasmanda Boluspor'a konuk olacak Samsunspor'da kritik müsabaka öncesinde sakat oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Yasin Öztekin ile karşılıklı olarak yollarını ayıran kırmızı beyazlı ekipte  Hasan Kılıç, Melih Okutan, Melih Altıkulaç, Tallo, Tomane gibi isimlerin Pazar günü oynanacak zorlu puan mücadelesinde oynaması zor gibi görünüyor. Konuyla ilgili olarak konuşan teknik direktör Yücel Uyar şu bilgileri verdi; Bugün takım kaptanımız Yasin Öztekin ile vedalaştık. Kendisine futbol hayatında başarılar dileyip, emeklerinden dolayı teşekkür ettik. 

UYAR AÇIKLADI 

Bunun yanında eksik oyuncularımızdan Hasan Kılıç en az 2 hafta aramızda yok. Recep Burak Yılmaz sezonu kapattı. Yine Melih Okutan da büyük bir ihtimal ile sezonu kapattı. Bunun yanında geçen hafta maçta bileğine darbe alan Melih Altıkulaç antrenmana çıkacak ama durumu belli değil. Dün Tallo'nun hafif bir sakatlığı oldu. Tomane'nin bir sakatlığı var. Ama doktorumuz ‘oynayabilir’ dedi. Biz en sağlamlarla Beypiliç Boluspor maçına çıkacağız. Çünkü rakip idare etmiyor bizi. O yüzden en sağlıklı adamlarla maçta elimizden gelinin en iyisini yapacağız. İnşallah iyi sonuçlar olur" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2022-05-06 22:50:15

Sahaya 11 kişi çıkamayacak
mıyız?
Her futbolcumuz değerlidir.