banner388

Samsunspor'a mı geliyor? Sözleşmesini  feshetti 

Süper Lig takımlarından B.B Erzurumspor, kırmızı beyazlı ekibin transfer gündeminde yer alan orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ ile yollarını ayırdığını açıkladı. 

Samsunspor'a mı geliyor? Sözleşmesini  feshetti 

Süper Lig takımlarından B.B Erzurumspor, kırmızı beyazlı ekibin transfer gündeminde yer alan orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ ile yollarını ayırdığını açıkladı. 

03 Ocak 2021 Pazar 12:25
Samsunspor'a mı geliyor?  Sözleşmesini  feshetti 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un devre arası transfer döneminde yakından izlediği isimlerden olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ takımıyla olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Mavi-beyazlı ekibin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz İbrahim Akdağ ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshettik. Takımımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kaptanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadesi kullanıldı. 

GÖZLER SAMSUNSPOR'DA 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler Yılport Samsunspor'a çevrildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuyla ilgili kararının ardından yönetimin tecrübeli oyuncuyla temasa geçmesi bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekibin, yine devre arasında renklerine katmayı planladı bir kaç isimle daha yakın temasa geçtiği ise gelen bilgiler arasında. Bu akşam oynanacak Adanaspor karşılaşması

İBRAHİM AKDAĞ KİMDİR ?

İbrahim Akdağ, 21 Temmuz 1991 tarihinde Fatih, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yengeç burcudur. 179 boyunda, 76 kg ağırlığındadır. Orta saha ve on numara mevkilerinde görev alan İbrahim Akdağ, bugüne kadar milli takımlarda yer almamıştır. 2018 yılında BB Erzurumspor'a transfer olduğunda takımı Süper Lig'deydi. Bu yıl 1. Lig'de oynuyorlar. Sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan genç futbolcu 400 bin Euro maaş alıyor. İki ayağıyla da topa iyi vurabilen Akdağ, Büyükşehir U21 takımında futbola başlamıştır. Kızılcahamam, Ümraniyespor, İstanbul BB U21, Darıca GB ve Erzurumspor'da forma giymiştir.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Etiket 2021-01-04 10:50:19

Yine sıradan topçular peşindeyiz

Avatar
İsa 2021-01-03 22:15:15

Hayırlı olsun oldu bu iş