banner388

Samsunspor'a kalıcı tesis 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor Kulübü’nü ziyaret ederek Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile görüştü. 

Samsunspor'a kalıcı tesis 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor Kulübü’nü ziyaret ederek Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile görüştü. 

02 Ekim 2018 Salı 17:11
Samsunspor'a kalıcı tesis 

Samsunspor Haber - Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin'den Samsunspor Kulübü'ne ziyaret. Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkanvekili Turan Çakır ve Meclis Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne giden Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Başkan İsmail Uyanık ile görüştü. 

BAŞARILAR DİLEDİ 

Ziyarette, kulübümüzün yönetim kurulu üyesi Haluk Tan’da yer aldı. Altyapı takımları için yer temini ve arsa konusunun görüşüldüğü ziyarette ayrıca mevcut tesislerle ilgili de fikir alışverişinde de bulunuldu. Son derece samimi bir atmosferde geçen buluşmada Belediye Başkanı Şahin, Samsunspor'a İnegölspor maçı içinde başarı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2018-10-02 23:08:42

Tesisler Samsun'da futbolun gelişmesi için çok önemli.

Avatar
Fikret 2018-10-03 09:01:03

Tesisler şehirden uzak havası temiz ve yeşillikler içinde bir bölgede olmalı. Sporcuların odaklanması için bu önemli bir unsur.

Avatar
Veysel Sarı 2018-10-03 10:26:23

Bu tesis işi seçim yatırımı olmasın.O nedenle yerin ve protokol seçimlerden önce belirlenip imza ve temelin atılması gerekiyor. Aksi takdirde seçimlerden sonra gerçekleşmez bakın bir çok şehirde Belediyeler hemde Tesisleri yapıp kulüplere teslim etti örnekmi Antalya arazi ve tesislerin yapımı için 50 tirilyon harcadı