banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da son idman 

Kırmızı beyazlılar, Zonguldak Kömürspor karşılaşması hazırlıklarının Samsun etabını bugün yaptığı tek çalışmayla tamamladı. 

banner269

Samsun'da son idman 

Kırmızı beyazlılar, Zonguldak Kömürspor karşılaşması hazırlıklarının Samsun etabını bugün yaptığı tek çalışmayla tamamladı. 

01 Kasım 2019 Cuma 12:38
Samsun'da son idman 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu ve bir o kadar kritik Zonguldak Kömürspor karşılaşması hazırlıklarının Samsun etabını bugün tamamladı. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma hareketleri, istasyon çalışması ve çift kale maçın ardından son buldu. Hafif sakatlığı bulunan Yalçın Kılınç antrenmana katılmadı. Enes İslam İlkin ise takımda ayrı düz koşu yaptı.

ÖNCE GEREDE SONRA BOLU  

Kırmızı beyazlı ekibin yolculuk programı ise netleşti. Yılport Samsunspor bugünkü idmanın ardından karayolu ile Bolu’nun Gerede ilçesine hareket edecek. Gerede de bir gün kalacak olan takımımız yarın sabah Gerede de antrenmanın ardından karayolu ile Zonguldak’a geçecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-11-01 14:54:11

Bu imkânlara rağmen halâ sahada herşeyini vermeyen topçu kardeşlerimiz sırtınızdaki formanın hakkını verin,göğsünüzdeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü temsil ettiğinizi unutmayın. Çünkü O, sizin "Zeki, Çevik ve Ahlakınızı" seviyordu.

Avatar
POLAT ALEMDAR 2019-11-01 15:48:46

BU TAKIMDAN CACIK DEĞİL YOĞURT BİLE OLMAZ