banner388
banner390
banner410
banner408

Sağlam: İsteğimiz iyi oyunla taraftarı mutlu etmek 

Yılport Samsunspor evinde Sarıyer'i 3-0 yendi. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam basın açıklaması düzenledi. 

banner269

Sağlam: İsteğimiz iyi oyunla taraftarı mutlu etmek 

Yılport Samsunspor evinde Sarıyer'i 3-0 yendi. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam basın açıklaması düzenledi. 

02 Aralık 2019 Pazartesi 10:52

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 15. haftasında Samsunspor, Sarıyer karşısında evinde aldığı 3 puan ile zirveye bir adım daha yaklaştı. 

ZEVK VEREN İYİ OYNAYAN BİR TAKIM OLMA ÇABASINDAYIZ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam şu ifadelere yer verdi:

"Önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Taraftarımızın takıma olan pozitif etkisi çok güzeldi. Son dakikaya kadar oyuncularımıza destek verdiler. Önemli bir 3 puan aldık. Hafta içerisinde Sarıyer’i iyi analiz ettik. Onların iyi yaptığı şeyleri ve eksik yönlerini oyuncularımıza anlattık. Bugün de bir taraftan gol ararken, diğer taraftan da rakibe pozisyon vermemek için defansif anlamda sorumluluk aldık. İlk devredeki bir pozisyon dışında maçın genelinde rakibe pozisyon vermedik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Son dakikaya kadar gol atmak için pozisyon ürettiler. Güzel, keyifli ve bol gollü bir galibiyet aldık. Artık Perşembe günü oynanacak Çaykur Rizespor maçını düşünmeye başladık."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-12-02 11:54:11

Sarıyer maçında oynanan futbolu oynayalım Rizeden galibiyetle döneriz. Takımın disiplin içinde olduğunu ilk defa bu maçta gördüm. İnşAllah üstüne koyarak devam ederiz. Kayıtsız şartsız destek olmak gerekiyor takıma. Başka SAMSUNSPOR yok..

Avatar
Veysel Sarı 2019-12-02 16:52:23

Sarıyer Maçı sonrası her kes çok mutluydu.Soru şu bundan önceki maçlarda bu oyuncular neden Sarıyer maçındaki gibi istekli arzulu çoşkulu oynamadı Bakspor,Amed,Sancaktepe,Manisa maçlarında neden yoktunuz ne değişti.Umarım sezon sonunan kadar tüm maçları böyle oynayarak kazanırsınız.

Avatar
bahattin ve kubilay biraz paslaşmayı öğrensinler 2019-12-03 13:17:11

8-0 veya 9 -0 lık maçta bencillik yapan oyuncular yüzünden. 3-0 oldu. ilk yarıyı tüm futbolculara izletin. topa vurmadan önce kafasını 2 saniye kaldırsın etrafına baksın kim var yok diye topçular. şahsi oyun yok kazanan samsunspor. bireysel oyun bir yere götürmez. Bu kadar olumlu şart varken biraz fedakarlıkda topçular yapsın birbirlerine kenetlensinler.