banner388

Sağlam: "Bu oyunla ligin ikinci yarısını devam ettiremeyiz"

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1922 Konyaspor maçının 2-0 galip bitmesinin ardından; "Bu oyunla ligin geri kalan kısmını yani ikinci yarıyı devam ettirme şansımız yok. Bu yüzden gerekli tedbirlerimizi alacağız." dedi.

Sağlam: "Bu oyunla ligin ikinci yarısını devam ettiremeyiz"

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1922 Konyaspor maçının 2-0 galip bitmesinin ardından; "Bu oyunla ligin geri kalan kısmını yani ikinci yarıyı devam ettirme şansımız yok. Bu yüzden gerekli tedbirlerimizi alacağız." dedi.

14 Aralık 2019 Cumartesi 18:21
Sağlam: "Bu oyunla ligin ikinci yarısını devam ettiremeyiz"

TFF 2. Lig Beyaz Grup 17. hafta müsabakasında oynanan Samsunspor - 1922 Konyaspor mücadelesinin ardından her iki takımın teknik direktörü de karşılaşmayı değerlendirdi. Ertuğrul Sağlam, kazanmalarına rağmen oynanan futboldan memnun olmadığını açıkladı.

"Bizi mutlu eden şey maçı kazanmak"

2-0 kazanmalarına rağmen oyundan memnun olmadığını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam; “Bir sonraki lig maçına 1 ay var. Bu 1 aylık dönemde umutları yukarıya çıkartacağımız, beklentiyi yükselteceğimiz bir karşılaşma oynamak istedik. Samimi olarak söylemek istiyorum ki çok da iyi oynamadık. Son Sarıyer maçında iyi oynamıştık. Bugün oyunun çok kısa dönemlerinde oyunun güzelliklerini yansıtabildik. Bizi mutlu eden şeyler ise; maçı kazandık ve rakibimiz de puan kaybetti. Böylece aradaki mesafesi 1 maça indirdik. Göreve geldiğimizde 6 puan fark vardı şimdi ise 2 puan fark var. Önümüzdeki devre arasını çok iyi değerlendirip, ikinci yarı şampiyonluk için mücadelemizi daha farklı bir şekilde vermek zorundayız. Çünkü bu günkü oyun bizi hiç tatmin etmediği gibi yeterli de değil. Bu oyunla ligin geri kalan kısmını yani ikinci yarıyı devam ettirme şansımız yok. Bu yüzden gerekli tedbirlerimizi alacağız. Daha takımı için oynayan, takım oyunu oynayan, hep beraber hareket eden, birbirine yardım eden, fedakarlık yapan, bu formanın ve armanın ağırlığını hissedebilecek oyuncuları da inşallah kadromuza katıp, ikinci yarı daha iyi oynayan, rakiplerine daha fazla üstünlük sağlayan, bol pozisyon üreten ve daha rahat kazanan bir Samsunspor oluşturmak isteyeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-12-14 22:28:06

DEVRE ARASI TAKVİYE ŞART. PUAN FARKI 2. BU SEVİNDİRİCİ.

Avatar
Misafir34 2019-12-14 20:10:13

Hele şükür doruları gördünüz ilk yarı bizim için sıkıntılı gecti tek amacımız kaybetmemekti iyi başardık ikinci yarı kayıpsız gececek bir güçte olmalı hermaç kazanılmalı direk cıkılmalı bir üstlige

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-14 21:11:30

Hocam kesinlikle haklısın oyuncu grubunda bu sıkıntı var siz o grubu zaten çözmüşsünüz bunların bazıları nankör hocam o topcular kendini biliyor gitsinler bakalım onlar nerde bu uyunla hangi takım da oynayabilcekler

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-14 21:14:47

Burada tıkır tıkır paralarını alıyorlardı sizden önce lakait bir top oynanıyor Du gidecekleri takımda bu kadar rahat olamıycaklar bunların başında ilk önce samet asatekin geliyor başı çeken ilk önce bu şahıs

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-14 21:17:02

Hocam size güveniyoruz bildiğiniz ne varsa yapın nasıl olsa yetki sizde allhahım yardımcın olsun sana güveniyoruz bu takımın evladı olmak ne kadar güzel

Avatar
Erhan... 2019-12-14 22:53:52

Zaten devam ettiremicezki...

Avatar
Xx 2019-12-14 23:16:06

Iyi demissin de bu zihniyetle de devam edemezsin. Yaziklar olsun sana. Kenarda uyuyorsunuz heralde. Yada biz baska mac izliyoruz. Yucel uyar zihniyeti devam ediyor. Bu takimda oynamayan, mucadele etmeyen adamlar belli ama ne hikmetse kimse onlara dokunmuyor. Yaziklar olsun sana da Ertugrul hocaa.

Avatar
samsunlu 2019-12-14 23:49:04

o zaman farkını gösterecen hoca beklenti büyük