banner388

Rota Sancaktepe 

Kırmızı beyazlı ekip, bugün yaptığı idman ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçı hazırlıklarına başladı.

Rota Sancaktepe 

Kırmızı beyazlı ekip, bugün yaptığı idman ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçı hazırlıklarına başladı.

02 Mart 2020 Pazartesi 14:15
Rota Sancaktepe 

Samsunspor Haber - Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan idman da İnegölspor maçında oynayan oyuncular düz koşunun ardından dinlenirken, diğer oyuncular ise hareketlilik el topuyla ısınma, dar alan oyunu ve 5’e 5 kaleli oyun oynadılar. 

DİNLENMEK YASAK 

Antrenmana sakatlığı bulunan Guido Koçer ile izinli olan Atabey Çiçek ve Nurullah Aslan katılmadı. Ramazan Çevik ve Muhsin Yıldırım ise, Fizyoterapistlerimiz Erdoğan Akçiçek ve Oğuzhan Şimşek eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularının çalışma temposundan gayet memnun olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2020-03-02 17:31:00

sevgili samsunhaber.trtspor sancakteoe maçını verecekmi acaba.bununla alakalı trt nin istek hattı var.444 le başlıyor.ben aradım talebimi ilettim.samsunlular olarak herkes ararsa belki verebilir.sizde siteden duyuru yapalirsiniz.teşekkürler

Avatar
82 puan kesin 81 puan ikili averaj ile şampiyonluk garanti. 2020-03-02 18:42:43

14 15 puan yetiyor.

Avatar
Sol bek tedbir alalim. Gökhan yerine yalcin oynasin. 2020-03-03 22:14:24

Gokhan formsuz cok pozisyon veriyoruz. Dikkat.Defans göbek veli recep burak olabilir. Ferhat ve ercan orta ikili saglam olur. Burak gokhan alsan ve guido bahattin forvet. Basarilar.

Avatar
Hayrettin Üstündağ 2020-03-04 13:26:47

Arkadaşlar bırakın kimin nerede oynayacağını hoca karar versin Allahın izniyle iñşAllah bu sene butakım şampiyon son haftalara kalmadanda matamatiksel olarakta şampiyonluğunu ilan eder.