banner388

Osman Özköylü Bakın Futbola Nasıl Başlamış

Samsunpor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi'nde öğrencilerle buluştu ve takımın son durumunu, futbola nasıl başladığı anlattı.

Osman Özköylü Bakın Futbola Nasıl Başlamış

Samsunpor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi'nde öğrencilerle buluştu ve takımın son durumunu, futbola nasıl başladığı anlattı.

09 Mart 2017 Perşembe 11:41
Osman Özköylü Bakın Futbola Nasıl Başlamış

Samsun'da, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı 'Samsun Maarif Hareketi' projesi kapsamında gerçekleştirilen 'Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur' etkinliklerinin 6’ncısı, Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi’nde gerçekleştirildi. Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, futbolcular Göksu Türkdoğan ve Gökay İravul, lisede öğrencilerle buluştu ve yapılan bu söyleşiye, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Şener Aydın’da katıldı. 

Öğrencilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Osman Özköylü, ligin ikinci yarısının her zaman daha zorlu geçtiğini belirterek, "Bırakan, teslim olan hiçbir takım yok. Bütün takımlar, hedefleri doğrultusunda lig sonuna kadar mücadele ediyor. Üstteki takımların kaybetmesi, alttaki takımların da kazanmasıyla birlikte potaya giren takım sayısı arttı. Ligin ikinci yarısı her zaman zordur. Biz de daha dikkatli olup maç kazanarak, alt sıralardan biran önce kurtulmak istiyoruz.Ligin ikinci yarısında iyi futbol oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Bu alınan iki galibiyetin sinyallerini daha önce vermiştik. Adana Demirspor deplasmanında 90+3’te santrası dahi yapılmayan bir golle mağlup olduk. Yine Sivas deplasmanında hakem etkisiyle kaybettik. Mersin maçında yine hakemin hatalı kararıyla berabere kaldık. Son alınan bu 6 puan ümit verici.Cumartesi günü saat 13.00’te bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Herkes iki saatini Samsunspor’a ayırsın. Çünkü biz iç sahada taraftarımızla çok daha etkili ve coşkulu oynuyoruz. 19 Mayıs Stadı’nda takımımız çok farklı oynuyor. Bu maçın önemi ortada. Tribünlerin dolmasını istiyoruz"dedi.

FUTBOLA NASIL BAŞLADIĞINI ANLATTI

Bir öğrencinin futbola nasıl başladığı yönündeki soruya da yanıt veren Osman Özköylü, aslında spora voleybol oynayarak başladığını dile getirerek şu ilginç anısını anlattı:

"Voleybol oynuyordum. Mahalle takımında oynayan bir arkadaşım, bana 'boyun uzun futbol oynar mısın' dedi. Ben de 'oynarım' dedim. O zaman sahte lisansla futbola başlayıp maça çıktım. Daha sonra da mahalle takımının yönetimine gidip futbol oynamak istediğimi, antrenmanlara çıkmak istediğimi ilettim. Onlarda kabul ettiler ve futbola başladım. 4 yıl sonra da Süper Lig’de oynamaya başladım. Sonra bütün hayatımız futbol üzerine kuruldu."

GÖKSU TÜRKDOĞAN 

Devre arasında Altınordu’dan transfer edilen Göksu Türkdoğan’da böyle bir camiada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Yetiştirici bir kulüpten Samsunspor’a geldiğini, buradan çok farklı bir atmosfer bulduğunu belirten Göksu, "Samsunspor taraftarının coşkusunu daha önce rakip olarak buraya geldiğimde hissetmiştim. Samsunspor benim kimliğime uygun bir kulüp. Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

GÖKAY İRAVUL

Denizlispor’a attığı golle, Samsunspor’a bir yıl aradan sonra deplasman sevinci yaşatan Gökay İravul ise, devre arasında Aytemiz Alanyaspor’da geldiğini hatırlatarak, "Bu takımın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Denizlispor alt yapısından yetişmiş bir futbolcu olarak Samsunspor’u deplasman galibiyetine ulaşmasında katkı sağladığım için mutluyum. Profesyonel yaşamda bunlar çok normal. Ben Samsunspor’un başarısı için ter döküyorum. Ve takımımın başarılı olması için elimden geleni sahaya yansıtıyorum" dedi. 

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADILAR

Samsunsporlu futbolcular Göksu Türkdoğan ve Gökay İravul’da öğrencilerin sorularını yanıtlayarak merak ettikleri herşeye cevap verdi. Söyleşinin sonunda öğrenciler hem Teknik Direktör Osman Özköylü, hem de futbolcular Göksu Türkdoğan ve Gökay İravu'a yakın ilgi gösterip bolbol fotoğraf çektirip selfie yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.