banner388
banner390
banner410
banner408

Kaptan eski formunu yakaladı 

Yaşadığı uzun bir sakatlık döneminin ardından eski formuna geri dönen başarılı oyuncu, Pazarspor ile dün oynanan hazırlık maçının ikinci devresinde oyuna dahil oldu. 

banner269

Kaptan eski formunu yakaladı 

Yaşadığı uzun bir sakatlık döneminin ardından eski formuna geri dönen başarılı oyuncu, Pazarspor ile dün oynanan hazırlık maçının ikinci devresinde oyuna dahil oldu. 

22 Ağustos 2019 Perşembe 09:50
Kaptan eski formunu yakaladı 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Ercan Yazıcı'nın yeniden form tutuyor olması camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Yaşadığı uzun bir sakatlık döneminin ardından eski formuna geri dönen başarılı oyuncu, Pazarspor ile dün oynanan hazırlık maçının ikinci devresinde oyuna dahil oldu. Uzun bir ayrılığın ardından yeniden kırmızı beyazlı formayla sahalara dönen kaptan Ercan Yazıcı'nın oyunda kaldığı sürede ki performansı teknik ekibi de gelecek adına umutlandırdı. 

SAHALARA DÖNDÜ 

Yeniden sahalara dönmüş olmanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin kaptanı Ercan Yazıcı, "Hazırlık maçlarında takım olarak iyi bir görüntü sergilediğimizi düşünüyorum. Bu tür müsabakalarda sonuçların çokta bir önemi yoktur. Hocamızın verdiği taktiği sahada ne kadar başarılı uygulayabildik önemli olan bu. İnşallah Gümüşhanespor deplasmanında alacağımız güzel bir sonuçla sezona başlarız. Tüm konsantrasyonumuz Gümüşhane maçına" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 22.08.2019 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEVGİLİ KARDEŞİM BİZLER SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. 2019-08-22 11:18:46

Kaptan olarak lütfen tüm takima ilet. SAMSUNSPORUMUZ VE SİZLER BİZİM GÖZBEBEĞIMIZSINIZ.DEGERLISINIZ. TAKIMIMIZ BIRAZ KENDINE GELSIN. BU LIGDEN BIRAN ONCE CIKALIM. EZE EZE TOP OYNAYAN BIR TAKIM GORMEK ISTIYORUZ. YUREGIYLE MUCADELE EDEN TEKMEYE KAFA KOYAN HIRSLI DISIPLINLI BIR TAKIM GORMEK ISTIYORUZ. SAYGILAR.BASARILAR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Avatar
YALAN SISIRME HABER.!!!! 2019-08-22 16:59:17

ERCAN AYAKTA ZOR DURUYOR. FIZIK OLARAKTA KAFA OLARAKTA HAZIR DEGIL. PAZARSPOR MACINDA AZ KALSIN IKINCI GOLU YIYORDUK SAHSI HAYASINDAN. SIZ YA MACLARI IZLEMIYORSUNUZ YADA SAMSUNSPORUN DOSTU DEGILSINIZ. BUNUDA YAZMAZSINIZ. SAYGILAR.