banner388

Kalede büyük rekabet 

Samsunspor'un yeni sezonda kalesini kim koruyacak ? Furkan Köse ve Ahmet Altın arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken; genç isim Nurullah Aslan ise performansıyla göz dolduruyor. 

Kalede büyük rekabet 

Samsunspor'un yeni sezonda kalesini kim koruyacak ? Furkan Köse ve Ahmet Altın arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken; genç isim Nurullah Aslan ise performansıyla göz dolduruyor. 

22 Temmuz 2019 Pazartesi 16:40
Kalede büyük rekabet 

Samsunspor Haber -  Kalecilerimiz Furkan Köse, Ahmet Altın ve Nurullah Aslan, kaleci antrenörü İsmail Aydoğdu ile özel çalıştı. Bolu Koru Otel 1 Nolu Futbol Sahasında Kaleci Antrenörü İsmail Aydoğdu eşliğinde yapılan idmanda kaleciler Ahmet, Furkan ve Nurullah refleks, çabukluk ve kuvvet çalışmasına tabi tutuldular. Her üç isiminde çalışmalardaki yüksek başarılı performansı teknik ekipten tam not alırken; teknik direktör İrfan Buz'un kaleyi kimin koruyacağı konusunda karar vermesinin oldukça zor olacağı görülüyor. Birbirinden zorlu ve kritik 34 lig maçı oynayacak Samsunspor'da hangi isimin kaleyi koruyacağı oynanacak hazırlık maçlarının ardından netlik kazanacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karabaşoğlu 2019-07-22 21:15:04

Nurullaha mutlaka şans verilmeli ondan çok umutuluyuz Samsunspor uzun yıllar kaleci sıkıntısı çekmez hatta milli takıma bile seçilebilir çünkü Nurullah gerçekten yetenekli. Furkan bence hayal kırıklığı nedeni ise yanılmıyorsam 6-7 sezondur bu takımda kalecilik yapıyor ona verilen şans belkide bu takımda hiç bir genç futbolcuya verilmedi furkan bu takımın kalesine geçtiğinde harun tekin,okan kocuk,altay bayındır,erce kardeşler,berke özer ve trabzonun kalecisi uğurcan çakır hiç biri meydanlarda yokken takımlarında oynamazken Samsunspor furkana kaleyi teslim etti peki furkan ne yaptı hiç bir şekilde ilerleme kaydetmedi üstüne koyamadığı gibi amatör kalecinin yapmayacağı hatalarla öyle rezil maçlan çıkardıki bizleri kahretti ve takımın bugünlere bu liglere düşmesinde pay sahibi oldu. Bu sebepden dolayı ben artık furkana değil nurullaha şans verilmesinden yanayım en azından furkana verilen şansın çeyreğide bu çocuğu verilmeli. Furkanda satılmasa bile kiralık başka takıma gönderilebilir.

Avatar
ars 2019-07-23 11:01:26

furkanı takımda tutmayın zarar..