banner388
banner390
banner410
banner408

İlyas Kubilay Yavuz  takımını yöneten  bir şef, bir maestro

İnegölspor karşılaşmasında kazanılan galibiyetin gizli kahramanı olan genç futbolcu, saha içinde takımını adeta bir maestro gibi yönetti. 

banner269

İlyas Kubilay Yavuz  takımını yöneten  bir şef, bir maestro

İnegölspor karşılaşmasında kazanılan galibiyetin gizli kahramanı olan genç futbolcu, saha içinde takımını adeta bir maestro gibi yönetti. 

08 Ekim 2018 Pazartesi 15:26
İlyas Kubilay Yavuz  takımını yöneten  bir şef, bir maestro

Samsunspor Haber - Samsunspor'da İlyas Kubilay Yavuz, performansıyla büyülemeye devam ediyor. Son oynanan İnegölspor karşılaşmasında kazanılan galibiyetin gizli kahramanı olan genç futbolcu, saha içinde takımını adeta bir maestro gibi yönetti. Özellikle final paslarında ki yüksek yüzdesiyle üç puanın mimarlarından olan İlyas Kubilay Yavuz, taraftarın gönlünde adeta taht kurmuş durumda. Daha tam olarak beklenen yüzde 100  performansı sahaya yansıtamasa da takıma adapte olup form tuttukça beklenen asistlerin yanında uzaktan attığı golleri görmemiz de çok yakın. 

GELECEĞİN YILDIZI 

Alltaki oynadığı takımlardaki istatistiklerini görürseniz forvet arkası oynamasına rağmen normalde ne kadar golcü bir oyuncu olduğunu görürsünüz. 2 yıl önce 3. Lig gol krallığı ve geçen sene 2.ligde attıģı 14 gol dikkat çeken istatislikleridir. En büyük özelliği maçın kitlendiği dakikalarda uzaktan attığı gollerdir. Şu ana kadar Samsunspor forması ile attığı şutlar direkte patlasa da zamanla o topların filelerle buluştuğu günleri görmenizde yakındır. Bazı oyunculara biraz zaman vermek sabırlı olmak lazım, onlarda zamanla gerçek performanslarını mutlaka gösterecektir.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-08 17:48:27

Gerçekten de çok yetenekli,istediği anda skoru değiştirebilecek bir yetenek.

Avatar
Veysel Sarı 2018-10-08 19:26:07

İlyası geçen seneden tanıyoruz.Sezon başı öncesi İsmail Başkanımıza alınması için çok olumlu görüşler bildirildi. Başkanımız Samsunspora kazandırması çok iyi oldu bu çocuk Samsunda bir yıldız olacak ve Kulup bundan çok para kazana bilir. İnegöl taraftarlarıda İlyasa hayran kaldı.

Avatar
Adil Saka 2018-10-08 19:34:12

İlyas çok süper oyuncu dahada iyi olacak ona helal olsun. İnegöllüler bu oyuncumuza hayran kaldı.

Avatar
Ramazan Taner 2018-10-08 21:42:42

Gerçekten çok güzel oyuncu 10 numara irfan da olmasa kubilay yavuza yakışırdı değişilmez ilk 11 oyuncumuz. Helal olsun.