banner388
banner390
banner410
banner408

Emin Kar Giresun'da olacak 

Samsunspor'un ligde kalacağına tüm kalbiyle inandığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin eski Başkanlarından Emin Kar, Cumartesi günü oynanacak kritik maçta takımla birlikte Giresun'da olacağını da söyledi. 

banner269

Emin Kar Giresun'da olacak 

Samsunspor'un ligde kalacağına tüm kalbiyle inandığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin eski Başkanlarından Emin Kar, Cumartesi günü oynanacak kritik maçta takımla birlikte Giresun'da olacağını da söyledi. 

25 Nisan 2018 Çarşamba 15:08
Emin Kar Giresun'da olacak 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un eski Başkanlarından Emin Kar, Cumartesi günü oynanacak Giresunspor maçında kırmızı beyazlı ekibi yalnız bırakmayacağını söyledi. Bu zor gününde Samsunspor'un yanında olan eski Başkan Kar, "Takımımız çok büyük bir sınavdan geçiyor. Bende bir Samsunsporlu olarak bu maçta takımımın yanında olacağım. İnşallah Giresunspor deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılacağız" dedi. 

LİGDE KALACAĞIZ 

Kırmızı beyazlı ekibin dün yapmış olduğu çalışmayı saha kenarından izleyen eski Başkan Emin Kar, takımla ilgili son bilgileri Kayyım Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz'dan aldı. Futbolcuların son derece istekli ve hırslı çalışmalarının kendisini Giresunspor maçı öncesinde mutlu ettiğini dile getiren Emin Kar, "Samsunspor taraftarının takımını bu zor deplasmanda da yalnız bırakmayacağını düşünüyorum" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2018-04-25 15:44:31

Bu yönetim çok acemice hatalar yapıyor. Besim hocanın yetersiz olduğunu göremiyorlar neden takıma bu zor günde ağibilik yapacak eski oyunculardan Musa gibilerden moral motivasyon yapacak katkı sağlayacak çözüm üretecek kişilerden yararlanılmıyor. Samsunspor çok sahipsiz kaldı siyasiler ortada yok seçimler yaklaşıyor. Samsun düşerse bu taraftar bunun hesabını soracaktır.

Avatar
rmz 2018-04-26 00:29:29

demir düşecek merak etmeyin ama samsun her yıl böyle

Avatar
Ali Sağlam 2018-04-25 15:48:33

Haydi Emin başkan Valimizle görüşerek yapman gereken ne varsa devreye girerek yapmalısın bu takım düşmesin düşerse çok yazık olacak.

Avatar
Ali istanbul çekmeköy 2018-04-25 19:12:55

Spor kamuoyu onunde kasıtlı hakem hataları ile ligden düşürülüyor.Samsunlular çaresiz susuyor sizin siyasetcileriniz neden sahip çıkmıyor.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-25 21:10:12 @Ali istanbul çekmeköy

Aslında arkadaslar bu takım dusmez Erhan altını getırmedıler neden bilmiyorum aslında samsun kendi kendine durduruyor kac tane Mac yaptı ruhsuz top oynadılar buralarda alakamız yoktu su an kendileri bılerrk yaptı

Beğenmedim! (0)
Avatar
Selim 2018-04-25 21:52:22

BIrak bu işleri emin kar sen zamanında ne yaptın oğlunu ortağını yönetime aldın Abat ettin simdi Samsunsporlu mu oldun önce kendi zamanında yaptıklarının hesabını ver