banner388

Canberk Dilaver açıkladı! Yeni sezonda  takımda  kalacak mı ?

Takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili kararı Başkan İsmail Uyanık’ın vereceğini söyleyen Canberk Dilaver, ” Ben sizin evladınızım ne istenirse onu yaparım seve seve ” diye konuştu. 

Canberk Dilaver açıkladı! Yeni sezonda  takımda  kalacak mı ?

Takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili kararı Başkan İsmail Uyanık’ın vereceğini söyleyen Canberk Dilaver, ” Ben sizin evladınızım ne istenirse onu yaparım seve seve ” diye konuştu. 

17 Mayıs 2019 Cuma 09:29
Canberk Dilaver açıkladı! Yeni sezonda  takımda  kalacak mı ?

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’un başarılı savunmacısı Canberk Dilaver’den mesaj var. Çok güzel hedeflerle başladıkları bu sezonda finali istedikleri gibi yapamadıklarını söyleyerek camiaya ve taraftarlara seslenen kırmızı beyazlı oyuncu, ınstagram hesabından yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Verdiğimiz sözleri tutamadık; hem de kulübümüz ve başkanımız bizlere karşı vermiş olduğu sözleri tutmasına rağmen. 

BU SEZON İÇİN BİZİ AFFEDİN 

Çok eleştirildik, hakaretler edildi ama aile içinde art niyet olmadığını bildiğimiz için çoğu şeyi bizlerde sineye çektik. Çünkü hedef tek düşünce birdi; o da şampiyonluk. Ben büyük Samsunspor taraftarlarından kendi adıma bu sezon için bizi affetmelerini istiyorum. Çünkü ben çok farklı ve değişik düşüncelerle çocukluk hayalini kurduğum formaya tekrar İsmail Uyanık başkanımla kavuştum. 

HEP EN İYİSİNİ YAPMAK İSTEDİM

Benim de hatalarım kötü dönemlerim olmuştur. O da emin olun her şeyin en iyisini yapmak istediğim içindi. Şimdi ne olur bilemem; çok soru geliyor devam edecek misin diye. Bunu nasıl anlarsanız anlayın ne düşünürseniz düşünün İsmail Uyanık başkanım ne karar verirse hakkımda o olacak. Bilginize… Ben sizin evladınızım ne istenirse onu yaparım seve seve”.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun Sokakları 2019-05-17 11:14:23

Canberk ve Ercan bu takımın en önemli oyuncuları taraftarlar olarak İsmet hocanın Canberk'i kenarda tutmasına da son derece tepkiliyiz. Hem duruşu hem tipi hem sporculuğu ile Samsunspor takımına yakışıyor.

Avatar
Adil Saka 2019-05-17 11:31:33

Kalsan bile İsmet Hoca varsa seni oynatmaz.İsmet hocanın bazı oyunculara aşırı olumsuz tavırları var.Taner Taşkında böyle idi bu yüzden hocalarında takıma zararı oldu her hoca kendi aldırdığı oyuncuları oynatıyor.

Avatar
Mutlu 2019-05-17 16:20:52

Canberk Sadece defans olarak basarilidegil ayni zmanda hucumde sol kanadi cok iyi kullanarak destek veren hatta takimda en iyi orta atan oyuncudur. Sahsen Canberkin takimda kalmasini isterim cani gonul ile gorevini yerine getiriyor.

Avatar
ismeet 2019-05-17 16:27:56

ismet bu çocuğu son maçlarda neden oynatmadın kanatlardan iyi bindirme yapıyordu

Avatar
Kürşat 2019-05-17 10:08:42

İyi olan kalsın kötü olan gitsin bir üst lige çıkmak istiyorsak keskin kararlar almak lazım

Avatar
taraftar55 2019-05-17 10:30:38

Bütün sezon 1 asistin bile yok ne yüzle kalacaksın

Avatar
Canik 55 2019-05-17 11:05:06

Caner kardeşim düşüncelerin doğru, duygularını güzel ifade etmişsin. Büyük Başkan İsmail Uyanık'ta Samsun doğumlu alt yapıdan çıkıp gitmiş kendi çocuğumuz dediği oyuncuları takıma kazandırmak adına sene başında transferler yaptığını biliyoruz. Sebebi formanın değerini kendi çocuklarımızın bileceğine olan inancıydı. Kaybolan koca bir sezon değil aslında, Sayın Yıldırım ve Uyanık Başkanların maddi yatırımlarından daha büyük olan Hayalleridir. Bu insanlar bu işi bu görevi içlerindeki SAMSUNSPOR aşkı yüzünden yüklendiler.

Avatar
alaçamlı 2019-05-21 09:08:30

canberk bu takımda kalacaksa hayalerimiz yalan olur. sıfır gol.sıfır asisst