banner388

Büyük Skandal! Türkiye'de Gündem Oldu!

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, "Erzurumspor FK - Samsunspor Maçında Verilen Penaltı ve VAR’ın İncelememesi Tam Bir Skandal. VAR İnceleyip de Ses Çıkarmadıysa Daha Büyük Skandal" dedi.

Büyük Skandal! Türkiye'de Gündem Oldu!

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, "Erzurumspor FK - Samsunspor Maçında Verilen Penaltı ve VAR’ın İncelememesi Tam Bir Skandal. VAR İnceleyip de Ses Çıkarmadıysa Daha Büyük Skandal" dedi.

28 Ağustos 2022 Pazar 13:49
Büyük Skandal! Türkiye'de Gündem Oldu!

Samsunspor Haber - Spor Toto 1. Lig'de heyecan 3. hafta karşılaşmaları ile hız kesmeden devam ediyor. 3. hafta mücadelesinde Erzurumspor sahasında zorlu rakibi Samsunspor ile karşı karşıya geldi. 2-2 beraberlikle tamamlanan mücadelenin 50. dakikasında ilginç bir an yaşandı. Erzurumspor'un golcüsü Eren Tozlu Samsunspor ceza sahası içinde ayağının boşa çıkması sonucu yerde kalırken, karşılaşmanın hakemi Emre Kargın penaltı noktasını gösterdi. VAR ise herhangi bir müdahalede bulunmadı.

TOROĞLU'DAN BÜYÜK TEPKİ

A Spor yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu'da dün akşam ki programda Samsunspor'un aleyhine verilen skandal karar hakkında konuştu. Tecrübeli hakem Türkiye'nin konuştuğu o pozisyonla ilgili bakın neler söylemiş; Erzurumspor FK - Samsunspor Maçında Verilen Penaltı ve VAR’ın İncelememesi Tam Bir Skandal. VAR İnceleyip de Ses Çıkarmadıysa Daha Büyük Skandal. Nasıl Böyle Hatalar Yapılıyor Anlayamıyorum.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunGündem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2022-08-28 17:10:41

Hakemlerin tamamını, futbolcuları (özellikle erz.'den alınan futbocuları), var' ı korkuttular... Bunu türkiye izledi(tabi bir kısmını..). hele hele samsun antörönörün bir gramlık maç sonrası açıklaması yok mu.... Çileden çıkmaya yetti...ortalık yerlerde... antörönörden tık yok.... Samsunspor sahipsiz mi...????? Bay Bayram....ne oluyor... Bu takım sana teslim... Gölgemisin sen...????artisliğin kıralını yaptılar senin takıma.. ya sen..... tıssss...

Avatar
Cemalettin Ozcan 2022-08-28 15:55:11

Olan Samsunspora oldu maalesef 2puanimiz yel olup gitti.
Bunun hesabını kim verecek?
Korkak Emre Kargin mi verecek yoksa Federasyon mu?Batsın sizin Varsınız.

Avatar
Murat 2022-08-28 21:19:28

Bunun peşi bırakılmamalı ve hesabı sorulmalı art niyet var çünkü

Avatar
55 2022-08-28 22:44:49

O an mahkemeye gitmeli penaltı yok bilincli şekilde kendini yere bırakıyor hakem resmen samsunsporu yedi bana göre siyasi baskı var hakem üzerinde o maçta .

Avatar
HFÖ 2022-08-28 19:55:15

Eren TOZLU’da ahlak olsa gidip penaltı olmadığı konusunda maçın hakemini uyarırdı.
Rahmetli Mustafa Kemal ATATÜRK boşuna dememiş “ Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanını severim .” diye