banner388

Bursa'da ilk 11'de sahada olacak... Gyasi'ye 'hazır ol' emri 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Menemenspor karşılaşmasındaki performansını beğendiği Edwin Gyasi'yi Bursa deplasmanında ilk 11'de oynatmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam, Gyasi ile yakından ilgileniyor. 

Bursa'da ilk 11'de sahada olacak... Gyasi'ye 'hazır ol' emri 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Menemenspor karşılaşmasındaki performansını beğendiği Edwin Gyasi'yi Bursa deplasmanında ilk 11'de oynatmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam, Gyasi ile yakından ilgileniyor. 

11 Aralık 2020 Cuma 11:17
Bursa'da ilk 11'de sahada olacak... Gyasi'ye 'hazır ol' emri 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un büyük beklentilerle transfer ettiği Edwin Gyasi, Menemenspor karşılaşmasındaki futboluyla herkesin dikkatini çekti. Teknik ekipten de tam not almayı başaran kırmızı beyazlı oyuncunun, Cumartesi günü oynanacak Bursaspor karşılaşmasında sahaya ilk 11 de çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenmanlarda özellikle yıldız oyuncuyla yakından ilgilenerek onu bu maça konsantre ediyor. 

GÖZLER O'NDA OLACAK 

Kırmızı beyazlı camiaının kendisinden büyük beklentiler içinde olduğu Edwin Gyasi, şu ana kadar Türkiye Kupası da dahil 9 kez forma giydiği müsabakalarda 1 gole imza atarken; 316 dakika sahada kaldı. Kırmızı beyazlı oyuncunun, özellikle Menemenspor karşılaşmasındaki pozitif görüntüsü teknik ekip başta olmak üzere taraftarları da gelecek adına umutlandırmıştı. Şimdi herkes Gyasi'nin Bursa deplasmanındaki performansını merak etmeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Saka 2020-12-11 12:57:31

Ertuğrul Hocanın kendisi formsuz,yaratıcılık,Takım icinde yüksek motivasyon sıfır.Takım icinde Oyuncu bazlı yer degişikligi yok hep aynı Oyuncular aynı yerlerde oynuyor.Savicevic,Kubilay ikisi orta sahaya aynı anda lüks Samsun Orta sahada yok.Tek kisi savaşıyor oda Ferhat.Giyasiyi veya alt Takımlarda oynayan Golcülere mesala ALİ var neden hazırlayıp oynatmıyorsun Hocam.Neden Gençlere güvenin yok.

Avatar
Onur55 2020-12-11 12:06:32

bırakın yenmeyi Berabere kalın helal olsun diyecek.

Avatar
Aslan Aslan 2020-12-11 19:20:37

Ilk 11 i hak etmiyor. 1 lig kalitesinde yabancimiz sadece tomane var oda sakat. Diger yabancilar çöp. Fiyasko..saygilar.

Avatar
Ahmet gonca 2020-12-12 19:50:05

bak ben kardeşim bu takımdan bir b** olmaz

Avatar
Ahmet gonca 2020-12-12 19:57:38

arkadaş ya bu 11'i bulmak için çok mu aramışlar çok mu sıkıntı çekmişler bu nedir den tut Gökhan asaldan tut ne bileyim yani bir sürü topçu hiçbiri beş para etmez ya bunları nereden buldunuz arkadaş ya bunları çok mu aradınız ya bu nasıl topçuluk ya bu nasıl iş ya bu ne rezalet ya Bir insan bu kadar çor olamaz ya Türkiye'de topçu mı kalmadı insan mı kalmadı ya her sene toplayıp getiriyorsunuz samsunspor'a nereden buluyorsunuz arkadaş ya çok mu arıyorsunuz ya bana haram olsun size bu takımın hakları ve ulan şurada evimizde ne güzel oturuyoruz sıkıntı yok problem yok ulan sizi seyrediyoruz sıkıntımız da başlıyor problemimiz de her şeyimiz la coruna millet sizin yüzünüzden olacak be Allah'ınızdan bulun be şerefsiz herifler

Avatar
Ahmet gonca 2020-12-12 19:59:43

Yazıklar olsun ulan evimize rahat rahat oturuyoruz istirahat ediyoruz çok da mutluyuz ulan sizin yüzünüzden sıkıntıya giriyoruz efendim problem yaşıyoruz sizin yüzünüzden yani sinirleniyor uz ya Allah'ınızı severseniz gidin ne topu oynayın ne de sizi seyredelim bıktık sizden ya her sene aynı kardeşim ya nereden buluyorsunuz bu adamları nereden getiriyorsunuz bu adamları çok mu arıyorsunuz çok mu uğraşıyorsunuz bunları bulmak için ya nedir bu ya yazıklar olsun oynamayın da seyretmeye elimde şampiyonda olmayın bıktık sizden ya yeter ya bıktık ya bu nedir ya

Avatar
Ahmet gonca 2020-12-12 20:50:43

HOCA BU NERESİ HALİT HOCA SEN BİTMİŞ FUTBOLCULAR BİTMİŞ HEPİNİZ BİTMİŞ İNANÇ BİTMİŞ GÜVEN BİTMİŞ YANİ BUNA REZALET YA KENDİNİZE GELİN YOKSA BIRAKIN GİDİN HEPİNİZ YA BU NE REZALET YA TÜRKİYE'YE REZİL ETTİNİZ ETTİNİZ YA YAZIKLAR OLSUN ALDIĞINIZ PARAYA BE HOCA DA BİTMİŞ KARDEŞİM HEPSİ BİTMİŞ YA KİMSE KİMSEYİ SAVUNMASIN KARDEŞİM HERKES DELİKANLI OLSUN HERKES ELİNİ ORTAYA KOYSUN BİTMİŞ BU TAKIM HOCA DA BİTMİŞ TAKIMDA BİTMİŞ KENDİNİZİ KANDIRMAYIN