banner388

Burak Çalık’ta son karar Şifo Mehmet’te! Koptu geliyor 

Kırmızı beyazlılar, Denizlispor’un başarılı forvet oyuncusu Burak Çalık ile büyük ölçü de anlaşma sağlarken; gözler yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek’e çevrildi. 

Burak Çalık’ta son karar Şifo Mehmet’te! Koptu geliyor 

Kırmızı beyazlılar, Denizlispor’un başarılı forvet oyuncusu Burak Çalık ile büyük ölçü de anlaşma sağlarken; gözler yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek’e çevrildi. 

30 Aralık 2019 Pazartesi 11:18
Burak Çalık’ta son karar Şifo Mehmet’te!  Koptu geliyor 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’da Burak Çalık sesleri. Şu ana kadar kadrosunu Balıkesirspor’dan İbrahim Çolak ve Santaktepe’nin stoperi Burak Yılmaz ile güçlendiren kırmızı beyazlı ekip, Süper Lig takımlarından Denizlispor forması giyen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Burak Çalık’ı gözüne kestirdi. Yeşil siyahlı takımda teknik direktör Mehmet Özdelik’in çok fazla şans vermediği yıldız oyuncu ile prensipte anlaşmaya varıldı. 

GÖZLER ÖZDİLEK’TE 

Burak Çalık konusunda son kararı teknik direktör Mehmet Özdelik’in vereceği iddia ediliyor. İkinci devrede yapılacak kadro planlamasında yer alıp almayacağı bu hafta içinde netleşecek Burak Çalık, transferine eğer Özdilek onay verirse; tecrübeli oyuncu kırmızı beyazlı ekibe imza atacak. Yılport Samsunspor’da bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise alternatif isimler hazır bulunduruluyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 2019-12-30 17:54:46

Burak Çalık iyi bir futbolcu olabilirdi ama bu yaşına kadar. Gerçekten yaşlanan bi futbolcu istikrarsız form durumu da göz önüne alındığında uzun vadede bize bir yararı dokunmayacağını düşünüyorum. Samsunspor gibi vizyonu geleceğe dönük olan kulübümüzün, gelişmeye müsait genç yetenekleri bünyesinde bulundurmasından yanayım. Burak Çalık gelirse de sakınca yoktur mutlaka tecrübesiyle genç arkadaşlarına katkısı olur ama gelmemesi daha makul gözüküyor fikrimce.

Avatar
Çelik Kaptan 2019-12-30 15:28:04

Şifo Mehmet'de bu şehrin çocuğu oynatmadığı futbolcunun devamlı yedek kalarak formdan düşmesini istemezve izin verir. Burak Çalık gelmek istiyorsa Samsunspora hayırlı olsun diyerek kendisine başarılar dileyelim.

Misafir Avatar
S. S. 2019-12-30 21:06:08 @Çelik Kaptan

45 yaşındayım şifo Mehmetin ne samsuna ne samsunspora bir faydasını görmedim. Samsunda doğmakla samsunlu olunmuyor

Beğenmedim! (0)
Avatar
şenol aslan 2019-12-30 16:51:34

samsunun en büyük eksiği olan kanatları ibrahim halil,guido ve bir tane daha transfer edilecek süper bir kanatla birlikte uçurur bunlar süper lige doğru!...

Avatar
Metin 2019-12-30 18:55:48

Samsunu BurakÇalık,Recep Niyaz uçurur.Manisayı bu iki transferle geçeriz.Manisa cok etkili oyunculara sahip.Samsun yine vasat oyuncu peşinde ise asla ve asla çıkamaz.3 Lig takımı karşında 2-0 geriye düşmek Samsunda aynı tas ayní hamamı gosteriyor.

Avatar
Hasan Ay 2019-12-30 19:37:28

Burak Çalık daha önce de geldi samsunspora hiçbir katkısı olmadı tekrar gelirse de hiçbir katkısı olmayacaktır

Avatar
Atila başaran 2019-12-31 19:42:16

Evet bende burak çalık kardeşimizin samsunsporuma başarı getireceğine inanıyorum bu iş yaş işi değil bir üst lige çıkmak için yapılan hamlelerdir hayırlı uğurlu olsun diyorum

Avatar
Fatih 2020-01-01 10:23:58

Yinede decrübeli liderlik yapar düşüncesindeyim