banner388

Bayram Hoca Kazanan kadroyu  bozmayacak

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, geçtiğimiz hafta Altay karşısında kazanan kadroyu Eyüpspor maçında da bozmayacak. 

Bayram Hoca Kazanan kadroyu  bozmayacak

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, geçtiğimiz hafta Altay karşısında kazanan kadroyu Eyüpspor maçında da bozmayacak. 

17 Ağustos 2022 Çarşamba 13:09
Bayram Hoca Kazanan kadroyu  bozmayacak

Samsunspor Haber - Sezona İzmir deplasmanında Altay galibiyetiyle müthiş bir başlangıç yapan Samsunspor'da rota Cumartesi akşamı sahasında oynayacağı zorlu Eyüpspor maçına çevrildi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Bayram Bektaş, geçtiğimiz hafta Altay karşısında kazanan kadroyu Cumantesi akşamı saat 20.00 da oynanacak Eyüpspor maçında da bozmayacak. Takımın hücum zenginliğinden memnun olan tecrübeli teknik adam Fofana, Harris, Laura'yı yine bir arada kullanacak. Şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakipleriyle oynayacak Samsunspor'da tek hedef 3 puan. 

İLK ON BİR BELLİ 

Kırmızı beyazlı ekibin geçen haftada olduğu gibi Eyüpspor maçına da kalede Szumski ile başlaması bekleniyor. Savunma hattında stoperlerde Alim ve Yusuf yer alırken; sağ da Zeki sol da ise Mücahit formaya giyecek. Savunma bloğunun hemen önünde ise Osman ve Celil yer alacak. On numara pozisyonunda ise Boldrin'i göreceğiz. Kanatlarda Fofana ve Harris oynarken; ileri de ise Laura olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Gaffar 2022-08-17 15:07:18

Ahmet Sagat…

Avatar
no 2022-08-17 14:06:50

o kadroyla eyüpü geçemezsin, bakma altayı yendin

Avatar
55 2022-08-17 19:29:42

Hac anlaşılan eyğü macında kadroyu deneyecek güçlü rakip karşısında nasıl diye , ona göre ileryen haftalara ona göre değişiklik yapacak anlayın.

Avatar
aslan aslan 2022-08-17 15:18:18

Başkanım bayanlara ve 18 yaş altı çocuklara ücretsiz tribün açın.

Avatar
Yes 2022-08-18 00:37:24

Geçen hafta kadro çok iyi iş çıkardı, eyüpü yenemezsin diyen arkadaş sanki karşımızda Liverpool var gibi konuşmayın, ben geçen hafta eyüp maçını da izledim gözünüzde rakibi büyütmeyin gayet iyi takımımız var.

Misafir Avatar
hak 2022-08-18 11:53:35 @Yes

eyüpü büyütmüyorum elbette, sıradan bir takım, bizde mücadele var ama beceriksiz çok, koşmayla saldırmayla bir yere kadar, gol atacaksın, teknik taktik iş bitiricilik olacak.

Beğenmedim! (0)