banner388

Bayram Bektaş açıkladı... NURULLAH KALACAK MI ? 

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş katıldığı bir programda görüştükleri kaleci olduğunu belirterek, “Kaleci olarak da görüştüğümüz isim var. İnşallah güzel bir sürpriz olur” dedi.

Bayram Bektaş açıkladı... NURULLAH KALACAK MI ? 

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş katıldığı bir programda görüştükleri kaleci olduğunu belirterek, “Kaleci olarak da görüştüğümüz isim var. İnşallah güzel bir sürpriz olur” dedi.

14 Haziran 2022 Salı 13:34
Bayram Bektaş açıkladı... NURULLAH KALACAK MI ? 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’un yeni teknik direktörü Bayram Bektaş; sosyal medya üzerinden yayın yapan ‘Motto Futbol’un sorularını yanıtladı. Transferlere değinen Bektaş herkesin merak ettiği Nurullah Aslan sorusuna üstü kapalı cevap verdi.  “Nurullah Aslan ile yollar ayrılacak mı? Kaleci alınacak mı?” sorusuna Teknik Direktör Bayram Bektaş; “Kaleci olarak da görüştüğümüz isim var. İnşallah güzel bir sürpriz olur” cevabını verdi.

HERKESLE GÖRÜŞÜYORUZ

Forvet takviyesi de yapacaklarını dile getiren genç teknik adam; “Elazığsporlu genç oyuncu Yusuf Ensar Poyrazlı ile anlaştık. Kocaelisporlu Benhur Keser dahil görüşmeler herkesle oluyor. Noktalanmadan şu an için bir şey söylemem yanlış olur” ifadelerini kullandı. Ayrıca Hedef Halk Gazetesi’nden Davut Aktaş’ın da sorularını yanıtlayan Yılport Samsunspor’un genç teknik adamı şunları söyledi:

GÜZEL BİR HİKAYE YAZACAĞIZ

“Canla başla o özlem duyulan şampiyonluğa hizmet edeceğimi başkanımıza ilettim. Özellikle amacım bu şehrin hikayesine hikaye katmak. Ayrıca başkanımızın, sportif direktör ve scout departmanımızın Samsunspor vizyonuna uygun şekilde çalışıyoruz. Özellikle istenilen oyunu sahaya yansıtabilecek, gerek saha içi; gerekse saha dışı Samsunspor armamızı en iyi şekilde temsil edebilecek oyuncuların bulunması konusunda gece gündüz çalışıyoruz. Bununla birlikte süreci hep birlikte hassasiyet ile yönetmekteyiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omer YILMAZ 2022-06-15 14:47:58

Nurullah aslında Samsunlu olması ayrı ancak bizim gurubun üzerinde bir kaleci.Yeterki Takim ve defansa adam gibi oyuncu alınsın.m Çok iyi bir kaleci.

Avatar
Samsunsporlu 2022-06-14 14:46:24

Tomane her yönüyle iyi oyuncu.Kesinlikle gönderilmemeli.farklı alternatifler de olursa her daim iyi olur.Tecrübeli olsun beş kuruş fazla olsun.Sezon sonunda kazanan takımımız olur...

Avatar
Murat Saglam 2022-06-14 16:22:40

Eğer yeni bir kaleci gelmezse bir seneyi daha boşuna geçirmiş olacağız.

Avatar
Ahmet 2022-06-14 19:39:40

salın gitsin iddaa oynasın

Avatar
Serkan keskin 2022-06-15 21:55:20

Nurullah kendini geliştiren bir insan her sene üstüne koyarak geliyor bu sene onun senesi

Avatar
Cemalettin Ozcan 2022-06-16 09:49:55

Nurullah ve Tomane kesin kalmalı,ikiside çok faydalı ve yetenekli.
Takdir Baskanimixin