banner388

Başkan Yıldırım; "Bu çocuklar dürüst çocuklar ..." ASLA MAÇ  SATMAZLAR 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Oyuncularımın arkasındayım. Ellerinden geleni de yaptılar. Bu çocuklar dürüst çocuklar. Asla maç satmazlar, satmadılar da" diye konuştu. 

Başkan Yıldırım; "Bu çocuklar dürüst çocuklar ..." ASLA MAÇ  SATMAZLAR 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Oyuncularımın arkasındayım. Ellerinden geleni de yaptılar. Bu çocuklar dürüst çocuklar. Asla maç satmazlar, satmadılar da" diye konuştu. 

05 Şubat 2024 Pazartesi 10:36
Başkan Yıldırım; "Bu çocuklar dürüst çocuklar ..."  ASLA MAÇ  SATMAZLAR 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçı sonrası özellikle sosyal medyada gündem olan bazı konulara yeni bir açıklama getirdi. Başkan Yıldırım, Beyaz TV de yayınlanan Derin Futbol'a konuk oldu. Yıldırım, "Her bir maç sonrası, lütfen bir şey aramasınlar. Biz temiz ve şeffaf oynuyoruz. Ben oyuncularımın arkasındayım. Galatasaray'a karşı ellerinde geleni yaptılar. Benim taraftarım beğenir beğenmez, hiç önemli değil. Bu taraftar Okan'ı 6-7 hafta ıslıkladı, arkasında durdum ve şimdi alkışlamaya başladılar. Emre için aynı şeyi yaptılar. Emre kalktı bize Adana Demirspor maçını, peşine Kasımpaşa maçını aldırdı. Böyle sürdürülebilirliği yok bu çocukların. Öyle olsa Galatasaray'dan bize gelmezdi. Biz aldık. Galatasaray maçında oynatmayayım, kimi oynatayım." açıklamasını yaptı" dedi.

KİMSE POLEMİK YARATMASIN 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Galatasaray'a karşı oynadı Emre. Maçı canlı seyrettiyseniz her yerdeydi. Ortalar yaptı. Yorgunluktan iyi orta yapamamış olabilir. Okan'ın gollerde hatası yok. Millet bahane arıyor. Taylan, orta sahada hocanın verdiği görevi yaptı. Daha atak yapmak için başka oyuncu aldı. Biz son 30 dakika Galatasaray'ı hapsettik ama gol atamadık. Kimse Samsunspor üzerinden prim yapmasın. Hiçbir spekülasyon yaratmak istemiyorum takımım üzerinden. Oyuncularımın arkasındayım. Ellerinden geleni de yaptılar. Bu çocuklar dürüst çocuklar. Asla maç satmazlar, satmadılar da..." diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.02.2024 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2024-02-05 11:28:37

Başkan sattılar bile helede o kaleci puştu yenmiyecek iki golü yedi buna ne dersin mahalle takımından bir kaleciyi koy o iki golü yemezdi bu kadar net.

Avatar
oF_The_MeSeReGaN 2024-02-05 11:01:44

senın taraftarın begebır begenmez hıc onemlı degıl dıyorsunda o taraftarı macada cagırmasını stadı doldursunlar demesını bılıyorsun hayırdır baskan madem taraftar onemlı degıl paylasım yapıp taraftarı maca cagırma o zaman..!

Avatar
yüksel yılmaz 2024-02-05 11:33:18

başkan haklı yalandan yere hikaye yazmayın arkadaşlar,kadro kalitesi farklı .gs de oynayamayanları aldık .

Avatar
Murat 2024-02-05 10:55:39

Emre kılınç denilen vatandaş çokta karakterli bir vatandaş değil holden sonra sevinmesi aşikar ortada ama bunlar onun suçu değil başkanın pasif vizyonundan kaynaklanıyor kimse SAMSUNSPORDAN büyük değildir

Avatar
Ahmet 2024-02-05 15:31:27

ne kadar boş yorum yazmışlar ya, Emre Taylan ve Okan olmasa kadro kaliten ptt 1.lig bile değil.. Adamlar top oynamasa küme düşersin 1 puan ile..Emre ve Taylan gibi adamların Samsunspor da olması bile şehir için şans ve lüks..

Avatar
Şenol 2024-02-05 20:59:24

Bu Adamlar ileriki günlerde seni yine satacaklar sayın başkan ne yap et bu Üçlüyü bu Takımdan uzaklaştır. Sonra pişman olursun....

Avatar
fibonaci 2024-02-05 21:41:10

Buraada kuru sıkanlar niye böyle cellalliler biliyormunuz FB liler bunlar.