banner388

Bahattin Köse Keçiörengücü'nü yeneceklerini iddia etti

Özellikle son haftalarda hem sergilediği futbol hemde attığı gollerle herkesin büyük beğenisini kazanan Bahattin Köse, Keçiörengücü maçını kazanacaklarını iddia etti.

Bahattin Köse Keçiörengücü'nü yeneceklerini iddia etti

Özellikle son haftalarda hem sergilediği futbol hemde attığı gollerle herkesin büyük beğenisini kazanan Bahattin Köse, Keçiörengücü maçını kazanacaklarını iddia etti.

27 Mart 2019 Çarşamba 11:35
Bahattin Köse Keçiörengücü'nü yeneceklerini iddia etti

Yılport Samsunspor'un son haftalarda çıkış yakalayan oyuncuları arasında yer alan Bahattin Köse, son iki maçta attığı gollerin yanı sıra çalışkanlığı ve istekli futboluyla da herkesin beğenisini kazanıyor. Kırmızı beyazlı ekibin büyük beklentiler içinde olduğu Bahattin Köse'nin 3 Nisan Çarşamba günü Ankara'da oynanacak kritik Keçiörengücü karşılaşmasında ki performansı da büyük merak konusu oldu. 

KAZANIRSAK ŞAMPİYONLUK GELECEK

Şampiyonluk yarışında en ciddi rakip konumunda bulunan Keçiörengücü karşılaşmasının büyük önem taşıdığını ve takım olarak bunun farkında olduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı forveti, "Sezonun bana göre en önemli karşılaşması. Çünkü kazandığımız taktirde liderliğe yükseliyoruz. Başarabilir ve Ankara'dan lider olarak döndüğümüzde içerde oynayacağımız Sarıyer ve sonraki karşılaşmalarda taraftarlarımızın desteğiyle mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

TAKIMIN GOL YÜKÜNÜ ÇEKİYOR 

Kırmızı beyazlı ekibin gol umudu Bahattin Köse şu ana kadar bu sezon 24 maçta süre alırken; bunların 15'nde sahaya ilk 11 de çıktı. Bin 521 dakikalık bir performans sergileyen Bahattin Köse, attığı 11 golle takımın en skorer ismi olarakda göze çarpıyor. Tecrübeli futbolcuyu 8 golle İlyas Kubilay Yavuz ve 7 golle Samet Asatekin takip ediyor.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 27.03.2019 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-03-27 22:47:00

SAMSUNSPORUM BU İŞİ HALLEDER. İLYAS-RAMAZAN İKİLİSİ ÇOK İYİ VERKAÇA GİRİYOR. BU İKİLİ KEÇİNİN İŞİNİ BİTİRİR.

Avatar
Kenan3455 2019-03-27 13:38:54

Umarız dediğin gibi olur bu da bizi çok mutlu eder

Avatar
Şeref 2019-03-27 15:47:26

İnşAllah.baska şansımız da yok zaten.onlar bizi nasıl yendilerse bizde onları öyle yenmeliyiz

Avatar
Veysel Sarı 2019-03-27 19:59:51

Beyler, yenmeniz için takım halinde iyi oynarsanız,iyi mücadele ederseniz her biriniz inanırsanız kazanırsınız.Amed,Sancaktepe,Kastamonu maçları öncesi içinizden böyle demeçler verip sahada hiç mücadele etmeyince bu maçları kaybetmiştiniz bunlardan 2sini kazansatdınız şimdi bunları konuşmayacaktık.Bu takımı şampiyon yapın paranıza para katın.

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-03-27 21:58:11

Sezon içinde öyle basit puan kayıpları yaşadıkki onlar olmasa şu an en yakın takıma en az 10-12 puan fark atardık şemde bunları telafi etmek için keçi maçı en büyük fırsat ne olur aslanlarım hem kendinizi hem bizi hemzde bütün şehri mutlu edin size güveniyoruz.

Avatar
Sukrudoluca 2019-03-28 10:47:35

Keçiörengücümüz daha önce lider Sarıyeri Keçiörende yenip (3-0) liderliğe yükseldi. Samsunu da yenip eli boş gönderecektir ben takımımıza güveniyorum. Centilmence,güzel bir mücadele olsun hakeden kazansın. Keçiörengücümüze bol şanslar diliyorum.