Samsunspor Haber - Süper Lig’in 7. haftasında oynanan Gaziantep FK-Samsunspor karşılaşmasının ardından dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. TRT Spor’daki Teknik Analiz progamında Hünkar Mutlu ve eski hakem Bünyamin Gezer’in aktardığına göre, maçın devre arasında 4. hakem polisle birlikte Samsunspor soyunma odasına giderek “ikinci yarıya çıkın” talimatı verdi. Samsunspor cephesi bu duruma tepki gösterirken, söz konusu uygulamanın futbolun ruhuna ve fair-play anlayışına aykırı olduğu ifade edildi.

Ndiaye'nin KIRMIZI KARTI iptal edilecek mi?
Ndiaye'nin KIRMIZI KARTI iptal edilecek mi?
İçeriği Görüntüle

GEZER: POLİSLE SOYUNMA ODASINA GİDİLMEZ

Programda konuyu değerlendiren Bünyamin Gezer, hakemin bu tavrının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Hayatım boyunca hiçbir maçta polisle birlikte soyunma odasına gidip de ‘çıkın’ demedim. Denmez. Aynı geminin yolcusuyuz. Teknik ekibe söylersin, hoca ya da yardımcısına dersin. Polisle gitmek ne demek? Bu, futbolun doğasına ters” dedi.

ÇAPA: TAKIMIN MORALİ BOZULDU

TRT Spor yorumcusu Hünkar Mutlu, Samsunspor cephesinde yaşanan hayal kırıklığını dile getirerek, “Fuat Hoca da bundan dolayı mutsuz olduklarını söyledi. Çok kırıldığını ifade etti. Böyle bir tavır Samsunspor’un asla kabul edebileceği bir durum değil” ifadelerini kullandı. Samsunspor, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı yazılı açıklamada da hakem hatalarına dikkat çekmişti. Kırmızı-beyazlılar, bundan sonraki süreçte hakem kararlarının yakından takip edileceğini ve gerekli başvuruların yapılacağını vurguladı.