İlkadım ilçesi Kapaklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa gaziler, şehit yakınları ve izciler yoğun katılım sağladı. Samsun Garnizon Komutanlığı tarafından organize edilen tören, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala’nın açılış konuşması ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle başladı.

A W676956 02

Program kapsamında Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı tarafından mini konser verildi. Ardından askeri personel, gaziler, şehit yakınları ve izciler tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu.

A W676956 06

Katılımcılar diktikleri fidanlara can suyu verirken, fidanlara isimlikler asıldı ve hatıra fotoğrafları çekildi.

A W676956 07
Tören, alanda yapılan ikramlarla devam ederken, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala çocuklara oyuncak hediye etti ve programa katılanlara teşekkür etti.