banner388

Zehir Tacirleri Yakalandı

Samsun'da helikopter destekli yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alınırken, 20 kilo 800 gram esrar maddesi ve tarlada ekili 3 bin 650 kök dişi hint keneviri ele geçirildi.

Zehir Tacirleri Yakalandı

Samsun'da helikopter destekli yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alınırken, 20 kilo 800 gram esrar maddesi ve tarlada ekili 3 bin 650 kök dişi hint keneviri ele geçirildi.

28 Mayıs 2016 Cumartesi 14:30
Zehir Tacirleri Yakalandı

Edinilen bilgilere göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 2 ayrı otomobille Çarşamba ilçesinden alınacak olan uyuşturucu maddenin Samsun'da piyasaya sürüleceğinin istihbaratını aldı. İstihbarat üzerine hemen hareket eden Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Operasyona Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri ise helikopterle destek verdi. 
Operasyon kapsamında Emine K.(51) adlı kadının sürücü koltuğunda oturduğu 34 PK 2409 plakalı otomobil ve Erol A.(49) idaresindeki 55 ABF 29 plakalı otomobil, havadan helikopterle, karadan ise Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. Otomobillerin, Çarşamba ilçesinin Çaldık Mahallesi'nde bulunan Erol A.'nın akrabasına ait eve ulaşıldığı tespit edildi. Şahıslar evden araçların bagajlarına bir şeyler yükledikten sonra yola devam etti. İki araç Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde durduruldu. Ekipler, Emine K.'nin idaresindeki otomobilin bagaj kısmında 20 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili Emine K. ile Erol A. gözaltına alınması ile Çaltık Mahallesi'ndeki köy evinde ve bahçede yapılan aramada ise, esrar yapımında kullanılan ekili 3 bin 650 kök dişi hint keneviri bitkisi ile 1 adet tabanca, 100 adet tabanca mermisi, 1 adet terazi, 2 adet uyuşturucu saklanılmasında kullanılan bidon ele geçirildi. Evin bahçesinin bakımını yaptığı öğrenilen Ercan T.(46) de gözaltına alınması ile Emine K. ve Erol A., Samsun Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından 'uyuşturucu ticareti' suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildiği öğrenilip Ercan T.'nin ise Çarşamba ilçesinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.