banner388

Yusuf Ziya Yılmaz: 'Önümüzdeki seçime kadar...'

Muhtarlara seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, önümüzdeki seçimlere kadar su meselesini bitireceklerini söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz: 'Önümüzdeki seçime kadar...'

Muhtarlara seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, önümüzdeki seçimlere kadar su meselesini bitireceklerini söyledi.

15 Aralık 2016 Perşembe 18:16
Yusuf Ziya Yılmaz: 'Önümüzdeki seçime kadar...'

Kavak ilçesinde muhtarlara seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konuşmasına 15 Temmuz şehitlerini anarak başladı.  İstanbul’da yaşanan hain saldırıda hayatını kaybeden polislere, vatandaşlara, şehitlerin tümüne Allah’tan rahmet dileyen Başkan Yılmaz, “Özel idarelerin kapanmasından sonra kırsal hizmetler yani yol, su, kanalizasyon gibi kalkınma hizmetlerinin tümü Büyükşehir Belediyelerine bağlandı. Biz de 3 yıla yakın geçen bir süre içinde elimizden gelen bütün güçleri harekete geçirdik. Bu harekete geçişimiz aslında biraz da şunu amaçlıyordu. Altını çizmeliyim ki İl Özel İdaresi zamanında yapılan hizmetlerden daha fazla hizmet yaparak, daha fazla performans ortaya koyarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle arzusu doğrultusunda gerçekleşmiş olan bu özel idarelerin kapatılarak büyükşehirlere dahil edilmesi düşüncesi ve fikrini haklı çıkarmak ve doğruluğunu ispat etmek için var gücümüzle çalıştık. Cumhuriyetin kurulduğu yıllardan beri köylerde, şehirlerde, şehirleri birbirine bağlayan yollarda, ilçeler ve ilçeleri birbirine bağlayan yollarda konuşulan bir yol hikayesi gelip gidiyordu. Bu yol hikayesini önümüzdeki seçime kadar mutlaka bitirmeliyiz. Bir köye gittiğimizde bizim yolumuz bozuk denmemesi lazım. Bunu bitirmeliyiz. Farkında mısınız bilmiyorum gücümüzün üzerinde beton yollar yaparak, 7-8 yıl geriye dönmeden yol bakım ve onarım masrafını ortadan kaldıracak son derece operasyonel, konsantre ve yakın takip içinde hizmet sürdürdük. Allah’a çok şükür büyük oranda hedeflerimizi gerçekleştirdik.Su ve kanalizasyon hizmetlerimiz de sürüyor. Kanalizasyondan ziyade susuz köy bırakmamak istiyoruz. Su meselesini de aynı şekilde sağlık endişesi yaşıyoruz denen köy içme sularının tümünün sorununa çözme yönünde büyük bir inisiyatif ve irade ortaya koyuyoruz. Önümüzdeki yerel yönetimler seçimine kadar inşallah su meselesini de bitireceğiz. Kavak’ta yapmayı hedeflediğimiz işlerin tümünü planladığımız doğrultuda gerçekleştirdik. Ama tabii ki ihtiyaçlar bitmiyor. Evimizin dahi tüm ihtiyaçlarını karşılayıp düşündüğümüzde yine mutlaka eksik buluruz. Her şeyimiz tamam olsa o zaman hayat durur. Hayatın bir anlamı kalmaz. İnsan daha iyi ve güzele ulaşma duygusunu kaybeder. O bakımdan ihtiyaçlarımız her zaman olacak. İhtiyaçlarımızı belirlerken kanaatkar olacağız. Ülkemizin ve devletimizin içinde bulunduğu şartları göz önünde bulunduracağız. Kendi aile içimizde olduğu gibi devletimizin ve milletimizin imkanlarını kullanırken, kanaati plana programa yansıtmamız gerekiyor.” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 17.12.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mağdur 2016-12-15 15:50:11

Başkanımıza Allah hep yapmak nasip etsin.Uzlaşı ve orta yol bulmada Allah yardımcısı olsun.Yıkımı Allah nasib etmesin.

Avatar
mağdur 2016-12-15 18:30:00

Başkanım hak size yaparken yardım etsin yar ve yoldaş olsun.Yıkım nasip etmesin problem çözmek uzlaşmak düsturunuz olsun.