banner388

Yüksekova'dan İlkadım'a Selam

İlkadım Belediyesi tarafından Hakkâri’de görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla gönderilen fındık ve lokumları alan polis memurları, Samsun’a teşekkür mesajı gönderdi.

Yüksekova'dan İlkadım'a Selam

İlkadım Belediyesi tarafından Hakkâri’de görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla gönderilen fındık ve lokumları alan polis memurları, Samsun’a teşekkür mesajı gönderdi.

15 Mayıs 2016 Pazar 15:11
Yüksekova'dan İlkadım'a Selam

Hakkâri’de PKK terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilen fındık ve lokum yerine ulaştı. Yüksekova’da görev yapmakta olan polisler İlkadım Belediyesi tarafından gönderilen fındık ve lokum paketini almalarının ardından sosyal medya vasıtasıyla İlkadım Belediyesine teşekkür mesajı ilettiler.

Sosyal medya vasıtasıyla İlkadım Belediyesi sosyal medya hesabına teşekkür mesajı iletem polis memurları İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a, belediye çalışanlarına ve tüm Samsunlulara memnuniyetlerini ifade ettiler.

DUYGULANDIRAN MESAJ
Belediye tarafından özel olarak hazırlanan paketlerin fotoğrafını cep telefonundan çekerek sosyal medya üzerinden resim ile birlikte mesaj gönderen Ömer Faruk Kılıç ve Mehti Demir mesajında şöyle açıklamalarda bulundular: "Merhabalar... Ben Hakkari Yüksekova’da polis memuru olarak çalışıyorum. İki ay oldu, operasyon devam etmekte. İlçede terör örgütü mensuplarını temizlemek için polis asker canla başla mücadele etmekteyiz. Bu zor zamanda sizleri yanımızda görmek gurur veriyor. İlçemize göndermiş olduğunuz fındık lokum ve diğer ihtiyaçlarımızı giderecek ürünleri aldık. Size teşekkür etmek istedim. Sizler yanımızda oldukça bizde korkmadan canımızı feda ederiz. Tekrar çok teşekkür ederim sağ olun var olun saygılar." sözlerinde bulundular.

"ASLA EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR"
Ülke huzurunu bozmak isteyenlerin emellerine asla ulaşamayacaklarını aktaran İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "PKK terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerimize bir nebze olsun moral vermek amacıyla birkaç gün önce fındık ve lokum paketlerini Hakkâri Emniyet Müdürlüğüne göndermiştik. Gönderdiğimiz paketleri alan kahraman evlatlarımız bizimle sosyal medya üzerinden irtibata geçti. Paylaştıkları mesaj beni duygulandırdı. Doğuda güvenlik güçlerimiz çok ciddi mücadeleler veriyor. Dualarımız hep onlarla. Bu mücadele ülkemiz üzerinde hain emeller içerisinde olan birçok egemen güce karşı. İnşallah bu terör belasından devlet, millet, asker ve polisimizle hep birlikte kurtulacağız. Rabbim, PKK terörü ile mücadele eden kahraman evlatlarımıza güç ve kuvvet versin, muzaffer kılsın" ifadeleri kullandı.

Son Güncelleme: 15.05.2016 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.