banner388

Yeni Hizmet Binası İnşaatı Eylül Ayında Başlıyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve 10 gün içinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

Yeni Hizmet Binası İnşaatı Eylül Ayında Başlıyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve 10 gün içinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

01 Haziran 2016 Çarşamba 17:29
Yeni Hizmet Binası İnşaatı Eylül Ayında Başlıyor

İlkadım Belediye Meclisi Haziran ayında ilk oturumunu İlkadım Belediyesi Gazi Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda yapmış olduğu konuşmada, yeni hizmet binası projesinin 10 gün içinde ihaleye çıkartılcağını açıklayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Geçtiğimiz aylarda İlkadım halkımıza müjdelediğimiz yeni hizmet binası projemizde artık sona geldik. Proje çalışmalarımız tamamlandı Allah'ın izini ile bugün de projemizin kredi talebi meclisimizden geçti. Beklenen gün geldi. 10 gün içinde yeni hizmet binamızın ihalesine çıkıyoruz. Yeni belediye hizmet binamızda vatandaşlarımızı iki bina arasında git gel yapmaktan kurtarmış olacağız. Yeni hizmet binamız, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu üzerinde bulunan TOKİ binaları yanındaki alanda hayat bulacak. 20 dönümlük araziye sahip arazinin 11 dönümü belediye hizmet binası geri kalan alanlar ise meydan ve yeşil alan olacak. Belediye binamız hem yeni görünümüne kavuşacak hem de modern ve akıllı belediyecilik kapsamına sahip olacak. Projemizin içerisinde çocuk kreşi, spor alanları, otopark ve dinlenme noktaları bulunacak. Alanımızın bir kısmına da Ulugazi TOKİ sakinlerinin de acil ihtiyacı olan cami ihtiyacı için bir cami yapacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

TEMEL ATMA TÖRENİ EYLÜL’DE

Projenin temel atma töreninin Eylül ayında yapılacağını ve 1.5 yıl içinde tamamlanıcağını belirten Başkan Tok, “Yeni belediye hizmet binası projemize oldukça önem veriyoruz. Çünkü göreve geldiğimiz ilk gün halkımıza bu projenin sözünü verdik. Verdiğimiz sözü yakından takip ediyor ve projemizin üzerine düşüyoruz. Allah izin verirse Eylül ayında İlkadım’a yakışır bir şekilde temel atma törenini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. 10 gün sonra ihalesine çıkacağımız yeni hizmet binamızın temel atma törenin ardından 1 buçuk yıl sonra tamamlanarak hizmete girecek. Allah şimdiden attığımız bu büyük adımı hayırlı uğurlu etsin ilçemize hayırlı olsun” diyerek belirtti.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un konuşmasının sonrasında alınan karar mecliste oy çoğunluğuyla onaylanarak kabul edildi.
 

Son Güncelleme: 04.06.2016 12:40
Anahtar Kelimeler:
HizmetBinaBelediyeIhale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.