banner388

Yedaş hizmetlere devam ediyor

Ramazan ayında insanların mağdur olmaması için çalışmalarını sıklaştıran YEDAŞ çalışmalarına devam ediyor.

Yedaş hizmetlere devam ediyor

Ramazan ayında insanların mağdur olmaması için çalışmalarını sıklaştıran YEDAŞ çalışmalarına devam ediyor.

07 Haziran 2017 Çarşamba 11:31
Yedaş hizmetlere devam ediyor

Samsun Haber - Şebeke ve teknolojik yatırımlarına devam eden YEDAŞ, şebeke yönetim merkezlerinden sahaların takibi yapılarak anlık müdahalelerde bulunuluyor.

İnsanların güvenliği için sokak aydınlatma çalışmalarını sürdüren YEDAŞ, arızalı olanlar düzeltilirken yenileri de kuruldu. Ramazan ayında iftar ve sahur vakitlerinde oluşabilecek aksaklıklar karşısında tedbirler alındı.

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Tüketicilerin günlük hayatında önemli yer kaplayan bir kamu hizmeti veriyoruz. Elektrik enerjisi hayatın her alanını doğrudan etkiliyor. Hayatımızı kolaylaştıran pek çok araç gereç elektrik enerjisi ile çalışıyor. Özellikle Ramazan ayında belirli saatlerde elektrikli ev aletlerinin kullanımının artacağını öngörüyoruz. Bu sebeple saha çalışmalarımızda bazı düzenlemeler yaptık. 809 saha personeli ve 176 araç ile arıza ve kesintilerin en kısa sürede giderilmesi amacıyla görevimizin başında olacağız. Müşterilerimiz talep, öneri ve şikayetleri için 186 Çağrı Merkezi, 0530 1060 186 WhatsApp / Bip Hattı, www.yesilirmakedas.com, YEDAŞ186 Mobil Uygulama üzerinden Tüketici Hizmetleri Birimimize ulaşabilirler” dedi.

Son Güncelleme: 07.06.2017 11:33
Anahtar Kelimeler:
Yedaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.