banner388

Yardımseveler için babanın numarasına ulaştık

Samsun'da ahşap ve çatısı akan evde 1'i engelli 2 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren babaya yetkililerden yardım gelmedi. Yorumlar ve ihbar hatlarımıza gelen birçok talep üzerine babanın numarasına ulaştık.

Yardımseveler için babanın numarasına ulaştık

Samsun'da ahşap ve çatısı akan evde 1'i engelli 2 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren babaya yetkililerden yardım gelmedi. Yorumlar ve ihbar hatlarımıza gelen birçok talep üzerine babanın numarasına ulaştık.

13 Eylül 2020 Pazar 15:19
Yardımseveler için babanın numarasına ulaştık

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde yaşayan ve yardıma muhtaç baba yardım bekliyor. Geçtiğimiz günlerde sitemizde yer alan haberden yardımsever birçok insan irtibat kurmaya çalışırken Samsunhaber.com olarak babanın numarasına ulaştık. 

Salıpazarı ilçesinde ahşap evde yaşam mücadelesi veren baba Uğur Şahin, biri engelli olmak üzere 2 çocuğu ve eşiyle birlikte hayata tutunmaya çalışıyor. Fiziksel ve zihinsel engelli oğlunun sık sık nöbet geçirmesinden dolayı sürekli bir işte çalışamayan Şahin, maddi destek sağlamak amacıyla ot biçme motoru aldı. Korona virüsü nedeniyle bahçe sahiplerinin pek iş vermediğini ve yevmiyeye de gidemediğini ifade eden Uğur Şahin, oğlunun engelli maaşının da hastane ve yol masraflarına gittiğini ifade ederek, çatısı akan evinin çatısını yaptırmaya maddi imkanlarının yetmediğini dile getirdi.

ENGELLİ ÇOCUĞUM SÜREKLİ NÖBET GEÇİRİYOR, EVDEN AYRILAMIYORUM 

Şahin, “Sadece yevmiye işi çıkarsa çalışabiliyorum. 2 çocuğum var. 1’i hem fiziksel hem de zihinsel engelli. Onu bırakıp, sürekli bir işe gidemiyorum. Çünkü çok sık nöbet geçiriyor. Bu yüzden de evden çok uzaklaşamıyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum. Eşim ve çocuklarımla birlikte ahşap bir evde oturuyorum. Yağmur yağdığında evimin çatısı akıyor. Bunun için Salıpazarı Kaymakamlığı ve Salıpazarı Belediyesine başvurdum. Bu ahşap evi de arkadaşımın çektiği 10 bin TL’lik kredi sayesinde yaptım. O krediyi ödemeye çalışıyorum. Fındık sezonunda çalışmak için ot biçme motoru aldım. Onun da senedi 10. aya kadar devam ediyor. Korona virüsü nedeniyle iş de olmadı ve zor durumda kaldım” dedi.

HER YAĞMUR EŞYALAR VE ÇOCUKLAR ISLANIYOR 

Kışın yaklaştığını ve çatıyı yaptıracak imkanlarının olmadığına da değinen Şahin, şunları söyledi: “1 engelli erkek çocuğum ve 1 tane de kız çocuğum var. Evde kahvaltılıklarımız kokuyor diye bir buzdolabı aldım. 2 bin 400 TL’lik dolabı taksitle aldım. Evde başka bir beyaz eşya yok. Engelli aylığı ile geçinmeye çalışıyoruz. İhtiyaçlarımızı bu şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Evimiz hastaneye uzak olduğu ve çocuğum sık sık nöbet geçirdiği için de aldığımız maaş hastane ve yol masraflarına gidiyor. Evimizin üzeri kiremitten. Bu kiremitler de tamamen kırık olduğu için su akıtıyor. Evin çatısını saca çevirmek istiyoruz. Maddi durumumuz el vermediği için çatımızı yaptıramıyoruz. Her yağmurda eşyalar ve çocuklar ıslanıyor. Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyoruz. Yetkilerin ve hayırsever vatandaşların yardımını bekliyorum.”

BABAYA ULAŞILDI 

Gelen yorumlara sessiz kalmayan Samsunhaber.com ailenin ihtiyaçlarının karşılanması adına babayla iletişime geçti. Baba Uğur Şahin yetkililerden herhangi bir yardım gelmediğini belirtti. Haber üzerine birçok yardımsever babanın numarasına ulaşmaya çalışırken Samsunhaber.com olarak babanın numarasına ulaşarak doğrulunu sağladık. 

Uğur Şahin ile iletişime geçmek isteyen vatandaşlar aşağıdaki numaraya ulaşabilir:

0 543 951 39 91

Son Güncelleme: 13.09.2020 18:19
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2020-09-13 16:02:36

işte türkiye gerçegi isveçten korono hastası show için getirilir ama kendi ülkesinde insanalara bakmazlar sahipsiz bırakırlar herşey zengine çalişiyor türkiyede zengin konuşur fakir susar zengin yanlışda konuşsa dogru derler para her kapıyrı açıyr Allah yardııncın olsun kardeşim sorsan herkese türkiyeyi avrupa kıskanıyor heeee kesin öleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Avatar
55 2020-09-14 00:50:05

Benim sizden ricam samsunhaber olarak bir hesap açıp babaya destek olmak isteyenlerin para göndermesini sağlamanız. Hem bu sayede küçük büyük herkes katılmış olur hemde pratik olur.