banner388

Vosvos Tutkunları Samsun'da Buluştu

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Volkswagen marka rengarenk “vosvoslar" sergilendi.

Vosvos Tutkunları Samsun'da Buluştu

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Volkswagen marka rengarenk “vosvoslar" sergilendi.

18 Mayıs 2016 Çarşamba 19:05
Vosvos Tutkunları Samsun'da Buluştu

Birbirinden farklı modeller ile vosvoslar ziyaretçilere unutulmaz bir nostalji yolculuğuna çıkartırken, eski model araba tutkunları birbirinden farklı ve renkli vosvoslar ile fotoğraf çektirme imkanını yakaladılar.

Otomobil dünyasının en renkli ve sevimli modellerinden gerçekleşen sergi, 18-19 Mayıs tarihleri arasında Samsun'da ki bir alışveriş merkezinin alanında görücü karşısına çıkacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden de gelecek olan yaklaşık 50’ye yakın vosvos araçlar yarın akşam saat 17.00’de şehir turu tertiplenecek.

Gerçekleşecek olan etkinlik hakkında bilgi aktaran Samsun Voswos Club Başkanı Bayram Dilaver, “19 Mayıs kutlamaları kapsamında biz de Samsun Vosvos Club olarak bizde katılıyoruz. Bu seneyle beraber 3’üncü kez katılmaktayız. Çevre illerden, Karadeniz’in diğer illerinden gelenler olmakta. Bugün ve yarın burada konaklayacağız. Yarın akşam saat 17.00’de şehir turumuz var. 19 Mayıs Samsun’un bayramı. Samsun’un bayramı olduğu için biz 19 Mayıs’ı tercih ediyoruz. Ankara’da 19 Mayıs kutlamaları yapıyor ama biz hiçbir zaman oraya katılmıyoruz. 19 Mayıs şehri olarak Samsun’un bayramıdır. Vosvos bir tutkudur. Bu hızla yayılan bir tutku. Vosvos tutkunluğu her gün artıyor. Bize daha çok arkadaş katılıyor ama katılmayanlar da var. Bu bütün dünyada bir tutkudur” sözlerine yer verdi.

Son Güncelleme: 18.05.2016 19:20
Anahtar Kelimeler:
19 MayısEtkinlikVosvos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.