banner388

Vezirköprü Kaymakamına Veda Etti

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamlığına atanan 4 buçuk yıldır Vezirköprü'de görev yapan Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’ya veda yemeği verildi.

Vezirköprü Kaymakamına Veda Etti

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamlığına atanan 4 buçuk yıldır Vezirköprü'de görev yapan Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’ya veda yemeği verildi.

08 Aralık 2016 Perşembe 09:40
Vezirköprü Kaymakamına Veda Etti

4,5 yıldır Samsun’un Vezirköprü ilçesinde kaymakam olarak görev yapan Mahmut Kaşıkçı’nın tayini Hakkari’nin Yüksekova ilçesine çıktı. Kaşıkçı için Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Selçuk Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, savcılar, hakimler, siyasi parti başkanları, kurum kuruluşların müdür ve amirleri, muhtarlar, okul müdürleri, belediye personelinin katıldığı belediye sosyal tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis yemekte yaptığı konuşmada makamlarda birer emanetçi olduklarını söyledi ve Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’ya ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip, yeni görev yerinde başarılar diledi. 

Kaymakam Kaşıkçı ise Vezirköprü’nün kendisi için çok önemli bir değer olduğunu, en uzun süre burada görev yaptığını ve burada çok güzel günlerin geçirdiğini,  çok güzel dostluklar edindiğini belirtti. Devlet büyüklerinin kendisine verdiği tüm görevlerde kendisine düşenin de bu göreve layık olmak olduğunu söyleyen Kaşıkçı, ilçenin çok önemli değerleri olduğunu, ilçede çalışmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu, güzel hatıralarla ayrıldığını söyledi.

Yemek sonunda katılanlarla helalleşen Kaşıkçı, ilçede onaylanan projelerin bir an önce hayata geçmesi temennisinde bulunup, Kun ve Şahinkaya Kanyonunun ilçenin en önemli değerleri olduğunu belirtti.
 

Son Güncelleme: 09.12.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.