banner388

Vezirköprü'de oturma eylemi!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde vatandaşlar kaymakamlık önünde oturarak eylem yaptı.

Vezirköprü'de oturma eylemi!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde vatandaşlar kaymakamlık önünde oturarak eylem yaptı.

08 Eylül 2021 Çarşamba 23:21
Vezirköprü'de oturma eylemi!

Samsun'un Vezirköprü ilçesi Adatepe Mahallesi'nde çıkan toplulaştırma kararı sonrasında yaklaşık 300 kişi araziye giren iş makinelerini durdurarak, kaymakamlık binası önünde oturma eylemi yaptı.
 Toplulaştırmadan dolayı haksızlık yaşadıkları iddia eden vatandaşlar kaymakamlık binası önünde yaklaşık 300 kişinin katıldığı oturma eylemi yaptı.

Yürüyüş ile başlayan eylem daha sonra kaymakamlık binası önünde otuma eylemi ile devm etti. Sonrasında ise Adatepe Muhtarı Cemil Akbaş ve beraberindeki 3 kişi Kaymakam Kudret Kurnaz ile görüştü.

Arazilere giren iş makineleri mahalliler tarafından durduruldu. Görüşmeler sonucunda toplulaştırmada daha hassas davranılacağı ve istedikleri şekilde çalışma yapılmaya çalışılacağının belirtilmesi üzerine topluluk dağıldı. 

Son Güncelleme: 08.09.2021 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atsız 2021-09-09 14:36:08

Önceden düşünecektiniz onu.

Avatar
ak gençler 2021-09-09 08:59:27

bu eylem devlete başkaldırıdır. darbe girişimidir.

Misafir Avatar
re:ak kafalı genç 2021-09-10 19:56:30 @ak gençler

ağa babana söyle sakın seçim kaybetmesin.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
:D 2021-09-10 17:23:20 @ak gençler

aynen oturarak darbe yapıyorlarr

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Atsız 2021-09-09 14:36:28 @ak gençler

Harbi mi?

Beğenmedim! (0)
Avatar
M.Y 2021-09-09 11:46:00

ARAZİ TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ MEMLEKETİMİZ İÇİN VEYA ÇALIŞMA YAPILAN BÖLGE İÇİN ARTILARI EKSİLERİ VATANDAŞA İYİ ANLATILMALI ARAZİ SAHİPLERİNE RAĞMEN BEN YAPTIM OLDU UYGULANACAK DEMEK YANLIŞ ÖNCE VATANDAŞI İKNA EDİN DEMEK Kİ VATANDAŞIN KAFASINDA SORU İŞARETLERİ VAR ORADA AK PARTİLİ VATANDAŞLARIDA GÖRDÜM. HANİ İYİ PARTİ DIŞINDAKİ İKTİDAR VEYA DİĞER MİLLETVEKİLLERİ NEREDE HALKIN KARŞISINA ÇIKMAYA YÜZLERİ Mİ YOK. HİÇ OLMAZ SA ONLAR GELSİNLER HALKI İKNA ETSİNLER HALKIMIZ DA DOĞRU İSE FAYDALI İSE HAYIR DEMEYECEKTİR. YETERKİ TOPLULAŞTIRMANIN FAYDALARINI ZARARLARINI NET BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYSUNLAR HALK DA ONA GÖRE HAREKET EDECEKTİR. BU TÜR ÇALIŞMALAR HALKLA DEVLETİ KARŞI KARŞIYA GETİRİR BUNDAN DA AK PARTİ ZARAR GÖRÜR BELEDİYE BAŞKANI NEREDE- İLÇE BAŞKANI VEYA DİĞER YÖNETİCİLER NEREDE. BU TÜR DAVRANIŞLAR. MEMLEKETİMİZ İÇİN BÖLGEMİZ İÇİN İNSANIMIZ İÇİN HOŞ DEĞİL VATANDAŞI İKNA ETMEDEN TOPLULAŞTIRMA OLMAZ. ÖNCE VATANDAŞ İNANACAK İKNA OLACAK ALTYAPI ÇALIŞMALARI ONDAN SONRA BAŞLATILAÇAK HALK İKNA OLMADAN ÇALIŞMA YAPILMAZ HALKA DA GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE DE YAZIK. BANA GÖRE HALKI İKNA ETMEK DAHA AKILCI VE DAHA KOLAY EĞER BU TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI BİRİLERİNE RANT SAĞLAMAK İÇİN YAPILIYORSA BUNUN HESABINI VATANDAŞ DA ALLAH DA SORAR.
ZAMAN ZAMAN MALUM KONU İLE İLGİLİ HABERLERİ OKUYORUM MEMLEKETİM İÇİN İNSANIMIZ İÇİN ÜZÜLÜYORUM. ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞI İKNA ETMEK OLSUN DİYORUM. SELAMLAR

Avatar
galip 2021-09-12 11:18:49

3-5 bilirkisi imza atmis,milletin tapularini degistirecekmis,bende 10-20 imza toplarim mülki amirlerinin degismesi icin,varmi böyle bir sey,zorla güzellik olmaz.