banner388

Vali Dağlı: Okullarda kısmi sınıf karantinaları uygulanıyor

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, okullarda pozitif vakalar olmakla birlikte şu an sadece kısmi sınıf karantinaları uygulandığını ve durumun kontrol edilebilir durumda olduğunu söyledi.

Vali Dağlı: Okullarda kısmi sınıf karantinaları uygulanıyor

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, okullarda pozitif vakalar olmakla birlikte şu an sadece kısmi sınıf karantinaları uygulandığını ve durumun kontrol edilebilir durumda olduğunu söyledi.

27 Eylül 2021 Pazartesi 18:23
Vali Dağlı: Okullarda kısmi sınıf karantinaları uygulanıyor

2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından geçen 3 haftalık süreç içerisinde Samsun genelindeki okullarda ortaya çıkan korona virüsü vakalarının son durumu, aşılama çalışmaları ve uygulanan güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü Eğitim Değerlendirme Toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında, ilgili kurum müdürleri ve 17 ilçe milli eğitim müdürünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Yüz yüze eğitimin bir daha asla kesintiye uğramaması ve geleceğin teminatı öğrencilerin okullarından uzak kalmaması için gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Dağlı, okullarda pozitif vakalar olmakla birlikte şu an sadece kısmi sınıf karantinaları uygulandığını ve durumun kontrol edilebilir durumda olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Okul servislerinden kantinlere ve sınıflara kadar maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesi konusunda gerekli tedbirler alındı. Ancak burada; öğrenci velilerimiz başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine önemli bir sorumluluk düşüyor. Samsun’da bugün itibarıyla ilk doz aşılamada yüzde 86,7, ikinci dozda ise yüzde 71 oranına ulaştık ama bu oranları en kısa sürede çok daha yukarılara çıkarmamız gerekiyor. Bunun için kıymetli vatandaşlarımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aşılama çalışmalarına destek olmaya davet ediyor, halen büyük bir öneme sahip olan maske, mesafe ve temizlik kurallarından asla taviz vermemelerini özellikle istirham ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun sevdalisi 2021-09-27 19:26:15

Sayın Valim bildiğim kadarıyla maske zorunluluğu halen devam ediyor.Ancak sokak ve caddelerde maske takanlar parmakla gösterilebilecek sayıda lütfen maske ile ilgili kontrollerin sıklaştırılmasını arz ediyorum.

Avatar
Atsız 2021-09-27 22:22:25

Okullarda, özellikle de liselerde "MASKE KARŞITI" olan öğretmenler var. Öğrencilere de kötü örnek oluyorlar. Vakaların en çok patladığı liselere baskın yapmalısınız.

Misafir Avatar
DASDSADAS 2021-09-28 06:07:40 @Atsız

sen cahil ve geri kalmış gelişmekte olan bir ülkenin emirlere sorgusuz itaat eden bir vatandaşısın, algılarım tamamiyle bundan ibaret, gir youtube ya yaz oraya london walk ve bak bakalım ingiliz vatandaşları şuan nasıl geziyorlar, VE O OLMAYAN İQUN İLE DÜŞÜN, ONLAR BİZDEN DAHAMI GERİ, GERİ İSE NEDEN PARALARI VE BİLİMLERİ DEĞERLİ, BİZ NEREDEYİZ!!! BU KADAR İTAATKAR OLMA, ETRAFINA BİR BAK!!!

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
DASDASDS 2021-09-28 05:30:28 @Atsız

CANINI BU KADAR SEVİYORSAN, 1000 KİŞİNİN İÇ İÇE OLDUĞU UFAK BİR BİNADA BULUNMAYACAKSIN, VUCUDUNUN SENİ KORUMAK İÇİN 1TL LİK KUMAŞ PARÇASINA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEYEN OKUMUŞ CAHİL KESİMİN ÜLKESİNDE YAŞAYAN KURAL MÜPTELASI ÖLÜMDEN KORKAN VATANDAŞ!!

Beğenmedim! (0)