banner388

Vahşi cinayetin son faili de yakalandı! İşte cinayetin işlenme nedeni...

Samsun'da bir kişinin sokak ortasında vahşice öldürülmesi olayının firari son faili de yakalandı.

Vahşi cinayetin son faili de yakalandı! İşte cinayetin işlenme nedeni...

Samsun'da bir kişinin sokak ortasında vahşice öldürülmesi olayının firari son faili de yakalandı.

01 Eylül 2020 Salı 22:48
Vahşi cinayetin son faili de yakalandı! İşte cinayetin işlenme nedeni...

SON FAİL DE YAKALANDI

Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Kanije Sokak'ta 19 Ağustos'ta meydana gelen olayda, Hüsame Ünveren (24) silahlı ve pompalı tüfekli saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay anı cep telefonu ile anbean görüntülendi. Cep telefonu görüntülerine göre olayda tabancayı kullanan ve ölen gence tabanca kabzası ile vuran Ahmet C. (23) ile yine olayda pompalı tüfekle gence ateş eden ve tüfekle darp eden Serkan T. kayıplara karıştı. Ahmet Ç. bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken olayın son firari faili olan Serkan T. de bugün yakalanarak gözaltına alındı. Olayda ilgili soruşturma devam ediyor.

KÜFRETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Samsun'da sokak ortasında  bir genci vurduktan sonra hırsını alamayıp döven sanık ifadesinde, cinayeti küfür yüzünden işlediğini itiraf etti.

5 GÖZALTI

Samsun'un Canik İlçesi'nde , belediye önünde vurulan genci daha sonra da yerde yatarken döven sanık, cinayetin nedeninin ağır küfür olduğunu öne sürerken gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.  3'ü de  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlü Asayiş Şubesi  Cinayet Masası ekipleri, Canik Belediyesi önünde pompalı tüfekle öldürülen Hüsame Ünveren'in katil zanlısı  Ahmet C.'yi Vezirköprü'de ele geçirdi. Ekipler, A.C.'nin suç ortağı Serkan T'yi de Atakum'da  yakaladı. Bu arada, Serkan T.'nin Trabzon'da işlenen Şenol Keleş cinayetinin de faili olduğu ortaya çıktı. Olayın soruşturmasının derinleştiren polis, zanlı A.C'nin ağabeyi G.C ile yardım ve  yataklık yaptıkları belirlenen E.Ö, F.T ve A.C.Y'i de gözaltına aldı.

"PİŞMANIM"

İlk sorguları sonucunda mahkemeyle sevk edilen katil zanlısı A.C., "Olay günü çok ağır küfür etti. Bu sırada, elini beline atınca tabanca sandım, tüfekle ateş ettim. Pişmanım" dedi. Mahkeme, katil zanlısı Ahmet C. ve saklanmalarına yardımcı olduğu iddia edilen arkadaşı A.C.Y.’nin tutuklanmasına G.C,  E.Ö. ve  F.T'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2020-09-01 23:21:17

Elini beline atınca tabanca sanıp tüfekle ateş etmiş... Ulan sen sokakta normalde pompalıyla mı dolaşıyorsun? Aşağılık herif!

Avatar
dasdsa 2020-09-01 23:24:20

hadi oradan, eşşek kadar pompaliyi cebindemi taşıyosun, küfür edince çıkarıp sıktım diyosun ha, tasarlamışsın pilanlamışsın yanında silahınıda getirmişsin, öldürmüşsün, şimdi bi 20 yil yat, çıkıncada inş kendini iyi korursun.

Avatar
Reis 2020-09-02 00:42:45

Müslümden son pişmanlık neye yarar dinlersin içeride bol bol

Avatar
Selim 2020-09-02 07:32:09

Katil sapık hırsız doldu güzelim şehidimiz. Memleketde hukuk yok bunlar iki yıla çıkar af felan derken. Zaten birsürürü sabıkaları var. Artık insanlar dışarı çıkmaya korkar oldu. Devlet de önce hukuk adalet olacak. Bitirdiler memleketi. Cezaevlerini boşalacağız diye ne kadar sapık hırsız katıl varsa saldılar. Muhaliflere yer açmak için hapiste. Allah bu memlekete akıl fikir versin ve korusun...

Avatar
yener 2020-09-02 08:49:27

cinayetin sebebi küfür mü? bizde yedik ya

Avatar
Dilek 2020-09-02 00:30:42

Tabi milletde yedi Ya

Avatar
İDAM 2020-09-02 09:53:41

piskopat bunlar ...Sultan murat yaylasında neden vurdun...bu kadar kolay mı be ...bunların arkası iyi araştırılmalı.....bunlar asılmalı hiç şakası yok.....

Avatar
rainbowdash 2020-09-02 11:45:07

Aklınca anlık gelişen bir olay diyecek. Planlayarak , kasten öldürmeden yırtacak. 3-4 kişi bir olup , çocuğa pusu kurarak , vahşice darp edip , kurşun sıkıp öldürürken delikanlısın. Ama yaptığın işin arkasında duramayacak kadar da kahpesin... Bu işin uyuşturucu pisliğinden kaynaklandığını sağır sultan duydu... KAHPESİNİZ!...