banner388

Uyuşturucuyla yakalanan şahıs serbest

Samsun'da uyuşturucu hapla yakalanan şahıs, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucuyla yakalanan şahıs serbest

Samsun'da uyuşturucu hapla yakalanan şahıs, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

08 Ekim 2020 Perşembe 20:00
Uyuşturucuyla yakalanan şahıs serbest

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, irtibatlı olduğu şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisine ulaştıkları A.Ç. isimli şahsı 21 adet sentetik ecza hap ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin ikametinde yapılan aramada ise 392 adet daha sentetik ecza hap ele geçirildi. A.Ç. "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alındı.

A.Ç. sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuSamsunIlkadım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Yılmaz 2020-10-08 22:14:37

Bence malları da geri verin bir de ödüllendirin tam olsun . Böyle rezil mahkeme kararı mı olur bu saatten sonra benim gibi evladı olan her Samsunlu bu kararı kopyala yapıştır yapıp Sayın Reise ve Sayın Süleyman Soylu ya yollasın . Böyle saçma karar mı olur?? İyi oldu olacak pazarlarda stand açın başında da bu hukuki kararı verenler beklesin .Kesin yayınlayın okusun kararı verenler bu saatten sonra torbacılar okullarda da stand açarlar mahkeme de mutlu olsun Reis duysa bunları fizana sürer