banner388

Usta: “Samsun’da en büyük 2.partiyiz”

Atakum’da bulunan Yalı Kafe’de MHP teşkilatıyla kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “MHP olarak Samsun’da da en büyük 2.parti konumundayız” dedi.

Usta: “Samsun’da en büyük 2.partiyiz”

Atakum’da bulunan Yalı Kafe’de MHP teşkilatıyla kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “MHP olarak Samsun’da da en büyük 2.parti konumundayız” dedi.

28 Haziran 2018 Perşembe 15:41
Usta: “Samsun’da en büyük 2.partiyiz”

Samsun haber – Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve birçok teşkilat üyesi Atakum’da bulunan Yalı Kafe’de kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Kahvaltı sonrası önce

“Aydınlık geleceğe hep birlikte kavuştuk”

Hem MHP hem de ülkemizin zor zamanlardan geçtiğini ifade eden Başkan Tekin, “1 milletvekili çıkardığımız için içimizde bir burukluk olsa da elde ettiğimiz başarıdan dolayı bizimle birlikte yürüyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak zor zamanlardan, işgal girişiminden kurtuldu. Hem ülkemiz hem de Milliyetçi Hareket Partisi işgallerden kurtuldu. Artık o karanlık günler geçti ve o aydınlık geleceğe hep birlikte kavuştuk. İnşallah bu sevinçler ilerde kazanacağımız zaferlerin müjdeleyicisidir” diye konuştu.

“Oy oranlarımız daha da artacaktır”

Samsun’daki oy oranlarının artacağını belirten MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Milliyetçi Hareket partisi yok oluyor diyenlere büyük cevabı halkımız vermiştir. Tüm olumsuz koşullara rağmen Milliyetçi Hareket Partisi anlının akı ile bu seçimden büyük bir başarı ile çıkmıştır. MHP Türkiye genelinde milletvekili sayısını arttırdı ve daha da önemlisi mecliste önümüzdeki günler Türkiye’nin ağır sorunlarını aşılmasında mecliste önemli bir fonksiyon üstlenecek bir konuma gelmiştir. Bir takım insanlar seçimle ilgili çok yanıldılar. MHP’lilerin yerel seçimlerde kendi partisine oy vereceğini ama Cumhurbaşkanlığı seçimimde ise Recep Tayyip Erdoğan haricinde birine vereceğini düşündüler ama yanıldılar. MHP’liler genel başkanlarının izinden gidip Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanı Adayımıza oylarını vermişelerdir. İnşallah bundan sonrada Samsun’daki oy oranlarımız daha da artacaktır. MHP olarak Samsun’da oylarımızı bir puan arttırdık. MHP olarak Samsun’da da en büyük 2.parti konumundayız” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Y 2018-06-28 23:16:53

Vur bozkurt

Avatar
Ahmed Arif 2018-06-28 19:34:43

Hayal görüyorsun herhalde. Ama şunu unutmayın : Tarih bu ihanetinizi affetmeyecek!...Sizde Türkiye' yi kaosa sürükleme planının bir parçası oldunuz!...

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-28 23:16:17

Allah Allah iki Vekil olan CHP kaçıncı parti oldu acaba?
Bir Vekilleri ikinci olduğuna gore MHP Demrkki 2 Vekili olan CHP de 1.parti olmuştur??????

Avatar
İLKADIM SEÇMEN 2018-06-29 06:34:35

SEÇİMDEN SONRA MHP OLAN İNSANLAR HAL VE HAREKETLERİ SÖZLERİ SÖYLEMLERİNİ DOĞRU BULMUYORUM. SAMSUN 80 BİN AK PARTLİ MHP OY VERDİ. BU AK PARTİ LİSTESİNE OLAN TEPKİ İDİ.. AK PARTİNİN OYLARI İYİ PARTİYE GİTTİ DEMENİN İNANDIRICI TARAFI YOK.. MHP SAMSUN 50 BİN OYU İYİ PARTİYE GİTTİ. . TOPLUM BU SÖZLERE İYİ BAKMIYOR..