banner388

Ünlü Rus bloggerlar Samsun'da

Samsun'un tanıtımı için Krosnadar'da devam eden çalışmalar kapsamında ünlü Rus bloggerlar İlkadım şehri Samsun'a geldi.

Ünlü Rus bloggerlar Samsun'da

Samsun'un tanıtımı için Krosnadar'da devam eden çalışmalar kapsamında ünlü Rus bloggerlar İlkadım şehri Samsun'a geldi.

12 Haziran 2018 Salı 13:43
Ünlü Rus bloggerlar Samsun'da

Samsun haber - Samsun-Krasnodar uçak seferlerinin tekrar başlamasıyla Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tanıtım çalışmalarını hızlandırdı.

Yaklaşık 2 aydır süren çalışmalar kapsamında sosyal medya çalışmaları, çağrı destek hattı, hediye çekilişleri, Krasnodar'da bulunan 4 dev ekranda Samsun'un tanıtım filmleri ve Krasnodar'da 2 otobüs giydirilerek Samsun reklamları başladı. 

RUS BLOGGERLAR SAMSUN’DA

Çalışma kapsamında Rusya'da ünlü olan bloggerlar Samsun'a gelerek 4 gün boyunca şehrin en işlek noktalarında vakit geçirip fotoğraf çekti. Samsun'un fotoğraflarını sosyal medya adreslerinde yayınlayan bloggerlara ise yorum yağmuru oldu.

TURİST SAYISI ARTIYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, "Amacımız Güney Rusya'da Samsun'un bilinirliğini artırmak. Bu anlamda da teknolojiyi, sosyal medyayı kullanarak tanıtım çalışmasını gerçekleştirmek. Temmuz ayı için ortalama 30 kişilik rezervasyon yapıldı. 30 Rus turist 4 gün Samsun'da, 3 gün Kapadokya'da vakit geçirecekler. Uçağın doluluk oranları da 7 kişiden 30 kişiye çıktı. Geçen hafta Rusya'da Samsun'a tatil yapmak için 30 kişi geldi. Gelen kişiler aynı zamanda burada ticari bağlantı kuruyor. Yatlarıyla gelen turistler yat bakımlarını yaptırıyor. Bunlar gerçekleşen reklam kampanyalarıyla gerçekleşiyor. Öte yandan reklam yapması için Samsun'a gelen bloggerlar kültür elçileri değildir. Sadece sosyal medyada şehrin tanıtımına destek olmaları için gelen Rusya'daki ünlü bloggerlardır" dedi.
 

Son Güncelleme: 13.06.2018 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kürşat 2018-06-12 14:04:53

Ooo Ruslar gelmiş hoş gelmiş yolunuzu çok gözledik Allah sayınızı artırsın Rüs hatunlar

Avatar
Ekrem 2018-06-13 09:50:32

Samsunda para toplayip bir saray yaptiralim . Hep bizimle olsunlar.

Avatar
ekrem 2018-06-12 19:27:17

Nerdelerrr şimdi. Bizde misafiri ağırlamak en ön planda . Lütfen araştırın nerdeler karşılıyalım. İnşAllah hiç gitmezler.

Avatar
Swerty 2018-06-13 00:15:56

Gitmesinler kalsınlar lütfen. Vize felan istenmesin. Ruslarla evlilik işlemleri kolaylastirilmali.

Avatar
DENİZ 2018-06-13 17:22:07

Mükenmel bir durum son yıllarda böyle güzel bir haber duymamıştık. HEP KALSINLAR BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR.

Avatar
Reis duymasin 2018-06-13 23:19:36

Kepazelik