banner388

Türkiye'nin en büyük bowling salonu Samsun'da

Samsun’da İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için inşa edilen bowling salonunun Türkiye’nin en büyüğü olduğu açıklandı.

Türkiye'nin en büyük bowling salonu Samsun'da

Samsun’da İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için inşa edilen bowling salonunun Türkiye’nin en büyüğü olduğu açıklandı.

15 Haziran 2017 Perşembe 14:24
Türkiye'nin en büyük bowling salonu Samsun'da

Temmuz ayında Samsun’da düzenlenecek olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Olimpiyatlar için inşa edilen bowling salonunda da çalışmalarda sona gelindi. Bowling salonu, Türkiye’nin en büyüğü olacak.


TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BOWLİNG SALONU

18 Temmuz 2017’de başlayacak olan olimpiyat oyunları için inşa edilen bowling salonu, Türkiye’nin en büyük salonu olacak. Toplam 38 laynı bulunan salonun seyirci kapasitesi ise 360 olacak.


8 Temmuz’da Meclis Turnuvası’nın düzenleneceği salonda deneme atışları başladı.


İlkadım Bowling Salonu, Meclis Turnuvası’nın ardından Bowling Federasyonunun ulusal ve uluslararası turnuvalarına da ev sahipliği yapacak.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye genelinde yapımı devam eden çalışmalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Türkiye olarak uluslararası prestijli organizasyonlara ev sahipliği yapma konusunda bir marka ülke haline geldi. Türkiye'de sportif alt yapı anlamında ulaşmış olduğumuz nokta dünyada sayılı ülkelerin ulaştığı bir noktada. Türkiye'nin en büyük Bowling Salonu olma özelliğine sahip olan İlkadım Bowling Salonu da ülkemizin alt yapı ve tesisleşme anlamındaki başarısını ortaya koyuyor. İnşallah 23. Yaz İşitme Olimpiyat Oyunları'nda da sporcularımız bu salonda büyük başarılara imza atarak, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracaklar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2017-06-15 18:58:20

iyi akşam iftarda bowlink topu yeriz artık